venom75 Posztolva ekkor: 2023. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. november 6. Újonnan vásárolt Xiaomi 13T pro telefonomat nem ismeri fel a számítógépem, képeket így nem tudom lementeni....mi a teendő ilyenkor ??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. november 7. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. november 7. Szia @venom75! Köszönjük megkeresésedet! A problémádra a gyártó oldalán ide kattintva találsz részletes információt. Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! ^Zoltán További kérdés esetén keress minket bizalommal, akár a weboldalunkon elérhető chates ügyfélszolgálatunkon vagy Facebookon privát üzenetben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2023. november 7. Megosztás Posztolva: 2023. november 7. 23 órája, venom75 írta: Újonnan vásárolt Xiaomi 13T pro telefonomat nem ismeri fel a számítógépem, képeket így nem tudom lementeni....mi a teendő ilyenkor ??? Ha kábelen próbálod csatlakoztatni, javaslom próbálj meg egy másik kábelt is. Esetleg egy másik portot a számítógépen. A telefonon az USB kommunikáció beállítását is érdemes ellenőrizni, nem-e csak töltés módban használja az USB portot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
venom75
Újonnan vásárolt Xiaomi 13T pro telefonomat nem ismeri fel a számítógépem, képeket így nem tudom lementeni....mi a teendő ilyenkor ???
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.