Ugrás a tartalomhoz

Hívások a számomról amiket nem én indítottam.


NMáté

Ajánlott posztok

Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy az elmúlt hetekben kb. 4 idegen hívott fel azzal, hogy én hívtam őket és ők csak visszahívnak. Én biztosan nem indítottam hívást feléjük (ez látszik a hívás történetben is), de ennyi eset biztos nem lehet véletlen és a telefonjukon valószínűleg az én számom jelent meg. Találkozott már valaki hasonló problémával vagy tudjuk esetleg, hogy hol  lehet a probléma?

Üdv, Máté

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2 months later...

Ugyan így jártam én is. Most ez a sláger. Én is unom már hogy hívogatnak hogy volt egy nem fogadott hívásuk tőlem, és magyarázkodnom kell hogy nem én voltam. Ráadásul még mindenféle alkalmazásba is regisztrálni akarnak a számommal, mert jönnek sms-ben a megerősítő kódok naponta akár 3-4 is.  Felhívtam az ügyfélszolgálatot, úgy csinált mintha még nem is hallott volna erről. Pedig nem kell sokáig keresni, mert sokan panaszkodnak erre a módszerre. Sokmindenki irja hogy így járt. Amúgy nemigazán volt jobb ötlete a számcserén kívül.

Valakinek sikerült valamit tenni ezek a csalók ellen?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Telekom

Szia Azidegmegesz!

Kérjük, hogy ezen az m.me/TelekomHU elérhetőségen vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb segíteni tudjunk Neked. Kérjük, hogy írd össze azokat a számokat, melyek jelezték, hogy Te kerested és az nagy előny lenne, hogyha a pontos időpontok meglennének. Ezeket az adatokat továbbítani tudjuk ebben illetékes csoportunkhoz. Várjuk megkeresésed, hogy a segítségedre lehessünk. ^Rita

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Telekom

Kedves sszolee!

Kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot privát üzenetben az érintett mobilszámmal, hogy továbbítani tudjuk illetékes csoportunknak, hogy megtehessék a szükséges lépéseket. Javasoljuk még, hogy a megfelelő hatóságnál is jelezd az esetet.

Együttműködésed köszönjük. ^Zsani

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...