Ugrás a tartalomhoz
  • 0

számla aktuális sorszáma


nyugalom a fontos

Kérdés

sziasztok!

email megirva-válasz megkapva,amiben irtátok-menjek a chat felületre.Ez 3 napon át lehetetlen küldetés,sok próba,sok időpontban,nulla siker. Végtelenül egyszerű kérdésem volt emailben is,decemberben lettem magentás és részletre uj telefon-annak a számla-sorszámát nem látom a felületen! Amit a közlemény rovatba kell beirnom(banki átutalás lesz nem a ti közvetlen felületeken) Semmi másra nem lenne szükségem mint erre a segitségre,bármikor,bárhol,telefonon,emailben de mi a teendő,ha a számomra adott lehetőségek használhatatlanok?

Ha az emailben amiben megadtam Mt azonositot stb.. mindent amik kellenek? NEM KAPOK segitséget csak lepattintást,akkor milyen lehetőségeim vannak még a számotokra ezek szerint semmitmondó ügyemet tisztázni-ha már igy is két számlán van kezelve a cucc,egyik a magentás mindenféle, a másik a telefon törlesztője-AMIN VISZONT NEM SZEREPEL A SZÁMLA-SORSZÁM.

És ez bizony elég nagy probléma.

köszi

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Szia! A készülékkel kapcsolatos számlát Telekom fiókodban találod meg, a vásárlás napjával megegyező dátummal. A törlesztőknek nincs külön sorszáma, az előbbi számlán található sorszámot kell beírni a közleménybe. Ha pl. havi számlával együtt fizetsz, teljesen megfelelő, ha a számlán megtalálható MT ügyfélszámot, vagy folyószámlaszámot írod be. Több tétel befizetése esetén is kérjük, ne kerekíts, pontos összeget utalj. Bankszámlaszámainkat ide kattintva találod meg. ^Andrea

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...