Ugrás a tartalomhoz
  • 0

számhordozás, új mobil előfizetéshez készülék vásárlás


szabó zsófi

Kérdés

Tisztelt Telekom, 

Meglévő otthoni szolgáltatás mellé szeretnék új mobil előfizetést másik szolgáltatótól számhordozással áthozni (vagy telefon függetlenítéssel vagy új készülék vásárlással)

A kérdéseim a következőek:

-Egy napon a két szolgáltatónál elintézhetőek ezek?

-Az előfizetés megkötésekor új készülék vásárlása esetén, részletre történhet-e a vásárlás, illetve kezdőrészlet/előleg mennyibe kerülne ?

Itt a fórumon és a telekom oldalán is tájékozódtam, de a fenti kérdéseimre egyértelmű választ nem kaptam. Mivel messze van mindkettő szolgáltató üzlete, így előre terveznék, hogy hogy érdemes beutazni.

köszönettel

zsófi

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom
Kedves Zsófi!
 
Csak Társaságunk felé kell jelezned számhordozási szándékodat online (https://bit.ly/3SXQnnq) vagy személyesen, bármely Telekom üzletünkben. A számhordozási folyamat során a bejelentéstől számítva 2 munkanap múlva tudjuk elindítani a tényleges számhordozást. A tényleges számhordozás a számhordozási időablakban lép hatályba. Ez azt jelenti, hogyha hétfőn kéred a számhordozást, akkor az leghamarabb szerdán tud megvalósulni.
 
Van lehetőséged készüléket vásárolni a számhordozással egyidőben. A szerződéskötés feltételeként előfordulhat, hogy a készülék árán túl mobilelőleg befizetésére is szükség van. Amennyiben előleget állapítunk meg a fizetőképességi vizsgálat alapján, akkor annak pontos összegéről a rendelés során kapsz tájékoztatást, előre nem tudjuk az összeget. A mobilelőleg nem vész el, az 100%-ban leforgalmazható (tehát a havi számláidnak értékét ebből vonjuk le).
 
Bízunk benne, hogy válaszunkkal a segítségedre lehettünk! ^Zsani
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...