Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Sagem F@st 5670 külső tárhely ékezet hiba

szegeslaci

Kérdés

Egy Sagem F@st 5670 üzemel nálunk. Az első beüzemelés óta egy külső 2TB tárhely vam rákötve és eddig minden jól működött kb 1 héttel ezelőttig, minden eszközzel láttuk az ékezetes karaktereket.

Egyszercsak történt valami (nem nyúltam bele semmilyen beállításba) és a hálózatra kötött minden eszköz a tárolón lévő tartalomban szereplő összes ékezetes karakter helyett  kódokat lát. Ez igaz a könytárnevekre és a fájlnevekre is.

Számtalan hibát és kellemetlenséget okozva ezzel nekem.

Átnevezni nem engedi csak max ékezet nélküli karaterre. Közvetlenül a számítógépekre kötve a tárolót normálisan, rendes ékezetekkel jelennek meg a nevek.

A T-s segítség elhajtott, hogy keressek egy informatikust, bár érdekes, hogy csak a T-s modmen keresztül áll fenn a probnléma. Valaki tud valami megoldást erre?

image.thumb.png.5bc0d7666079e5d8971af3617ac7ca4b.png

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

8 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 1

Azoknak, akik szintén erre a problémára kutatják a megoldást.

A Telekom válasza a privát üzenetben tett megkeresésre:

A HGW felülete sajnos nem kezeli az ékezetes karaktereket. Amennyiben továbbra is az eszközről akarod ezt tovább használni, akkor javasoljuk, hogy ékezetek nélkül tedd azt.

Amennyiben mindenképp ragaszkodsz az ékezetes karakterekhez, akkor javasoljuk, hogy használj saját routert.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
Ekkor: 2024. 03. 22. at 13:35, uzman írta:

Szia

Esetleg azt meg lehet próbálni, hogy a HGW-n kikapcsolod a fáljmegosztást és újra bekapcsolod, hátha az helyreteszi a hibát.

Köszönöm. Megpróbáltam (kikapcsoltam a megosztást, újraindítottam a routert, majd visszakapcsoltam a megosztást), de sajnos nem segített :(

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

99.99 % hogy semmi bekötési, semmi hardwer hiba nem okozza a karakter kódlapok megzavarodását. Nyugodtan járj utána, milyen figyelembe egyáltalán nem vehető mellékes dolog okozta lokálisan a gépen belül ezt. Még csak emlékeket sem sorolok, mert az egyenértékű volna az ahány beteg annyiszor két gyógyszertípus van a patikában szindrómával.

b.l.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Köszönöm. Megpróbáltam (kikapcsoltam a megosztást, újaindítottam a routert,

Ekkor: 2024. 03. 25. at 19:42, b.l. írta:

99.99 % hogy semmi bekötési, semmi hardwer hiba nem okozza a karakter kódlapok megzavarodását. Nyugodtan járj utána, milyen figyelembe egyáltalán nem vehető mellékes dolog okozta lokálisan a gépen belül ezt. Még csak emlékeket sem sorolok, mert az egyenértékű volna az ahány beteg annyiszor két gyógyszertípus van a patikában szindrómával.

b.l.

Próbáltam már a Router visszaállítsást gyárira is, de az sem segített, már tanácstalan vagyok teljesen :(

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  • Telekom

Szia @szegeslaci!

Kérjük, hogy keress fel minket privát üzenetben az adataiddal (MT azonosító, elérhetőséggel - név + mobiltelefonszám) és a konkrét probléma leírásával, hogy továbbítani tudjuk illetékes munkatársainknak! Együttműködésedet köszönjük! ^Zoltán

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  • Telekom
Ekkor: 2025. 06. 21. at 22:50, drazsola írta:

Sziasztok!

Lett megoldás erre a problémára?

Ugyanez a helyzet nálam is (annyi különbséggel, hogy a beüzemelés óta fennáll).

Köszi,

Peti

Kedves Peti!

Kérjük, hogy privát üzenetben küldd el az MT ügyfél-azonosítódat, a neved, mobilszámodat és a hiba pontos leírását, hogy továbbítani tudjuk műszakilag illetékes csoportunknak.

Együttműködésed köszönjük. ^Zsani

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...