zoli62 Posztolva ekkor: 2015. március 19. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. március 19. Mikorra várható a stabil kiadás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Vendég Posztolva: 2015. március 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 20. Szia zoli62, jó kérdés, köszönöm :smileyhappy:Alapvetően akkor, ha a fórummotor által biztosított minden funkciót megszerveztünk, beállítottunk, megdizájnoltunk, bekapcsoltunk. A fokozatosság elvét követjük - most például a mobil verzióra koncentrálunk -, és jónéhány lehetőségünk van még, így ha az időpont érdekel, én az év végét látom reálisnak... Szép napot:István Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. március 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 23. Egy responsive kinézetet kéne össze dobni és akkor elméletileg minden eszközön használható lenne az oldal. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
szaboadam Posztolva: 2015. április 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 6. Egyetértek egy minden platformon jól használható, egységes formátumot felvonultató oldal kialakítása kulcsszempont kell legyen ahhoz, hogy elhagyható legyen a "bétaállapot." De a korábbi "változatokhoz" a Gondolatbörzéhez és a még korábbi Beszélgessünkhöz képest azért -a fokozatosság elve ellenére is- gyorsabban fejlődik a fórum. Kíváncsian várom a "végkifejletet"! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. április 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 15. El készült a mobil kinézet hááááát mit mondjak lehet még azt is reszelni bőven. Durván ki lóg nálam némely gombok meg túl kicsik lettek szóval érdekes így. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
szaboadam Posztolva: 2015. április 19. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 19. Nekem első nekifutásra összeomlasztotta a böngészőt. Egy ismételt látogatásnál már minden gond nélkül bejött az oldal, de sok elem valóban apróra és olvashatatlanra sikerült, úgyhogy remélem még csiszolnak a dolgokon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. május 8. Nem ártana ha még egy kicsit letisztultabb lenne. Én egy kicsit kesze kuszának találtam elsőnek amikor ide találtam,de már megszoktam. Viszont a mobilverziós oldalon lehetne több funkció is... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. május 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. május 8. Én mobilon át váltok mindig teljes nézetre inkább. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. május 8. Én is ezt szoktam tenni. :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.