Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Samsung galaxy s6


teherwagon

Kérdés

14 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Hello! Hát sajnos nincs konkrét info a honlapon sem, azon kívül, hogy iratkozz fel SMS-ben a +36308080110-es számra, akkor kapsz e-mail értesítőt, ha már elő lehet rendelni. Korábban, mielőtt kijött egy-egy új modell a T-nél, kérdéseimre az volt a reakció, hogy figyeljem gyakran a honlapot, meg a reklámokat, stb, iratkozzak fel értesítőre. De ha már kint van a honlapon, talán nem kell sokat várni, illetve ha már Samsung csúcsmodell, gondolom, az ára sem lesz alsó kategóriás:-)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hello, most látom, a Té Mobiltudós blogján is kint van egy S6 Edge teszt. az akksiról ezt írják:

 

"A készülékbelsőt tekintve egyedül az akkumulátor kapacitása csökkent az előző szériához képest, de az sem jelentősen: a 2600mAh épp elég ahhoz, hogy az okostelefonoknál szokásos napi egy töltéssel kibírja, ráadásul az energiatakarékos, és a monokróm ultratakarékos móddal ezt megsokszorozhatjuk. A bejelentésen hallhattuk, hogy 10 perc alatt 4 órányi felhasználásra elegendő energiát vesz fel az akksi, mindezt akár vezeték nélkül is, így már tényleg nem lesz gond a lemerüléssel"

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Azt hogy kissebb akkumlátort kapott az valószínű annak tudható be, hogy új generácós  processzor került bele. Sokkal gyorsabb lett, de kevesebb a fogyasztása. Valamint a gyorstöltési funkció is arra enged következtetni, hogy nem csak kissebb ez az akku de modernebb is. :D

A Note 4 is megkapta a gyorstöltés funkciót, és tudomásom szerint ez nem csupán az akkumulátortól függ, hanem a SoC-tól is; sőt mivel az alkalmazott akkumulátortechnológia sajnos egyhelyben toporog, így valószínűleg inkább az utóbbi függvénye.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hello, lehet, hogy szerencsés vagyok, de eddig még egyetlen telómnál sem kellett akksit cserélnem. a telócsere hamarabb bekövetkeztt, mintsem tönkrement volna az akksi. másrészt valljuk be, az S6 nem olcsó teló, ennél egy akksicsere kerekítési veszteség lesz :smileyvery-happy:

Valahogy így. :) Azért én nyugodtabb lennék cserélhető akkumulátorral, de ennyit talán megérte beáldozni a dizájnért. (Aki szerint pedig nem, az egy másik készüléket választ majd, és a probléma megoldva.)

Ráadásul mivel beépített az akksi, így gondolom, arra is 2 év garancia jár majd (cserélhető akksinál ez 1 év), azaz ha a huszonvalahanyadik hónapban kedzi kilehelni a lelkét, akkor sincs nagy gond.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...