dragontwin19 Posztolva ekkor: 2014. november 21. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 21. Sziasztok, Egy olyan fícsőrt nem lehet beletenni, hogy tudjam, hogy melyik sorszámú hozzászólásra válaszoltam?Idézettel be tudom tenni, hogy mi volt a válaszom alapja, de ha ezt nem teszem meg, akkor is jó lenne tudni, hogy melyikre/mire válaszoltam, vagy épp nekem válaszoltak-e. Köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
szaboadam Posztolva: 2014. november 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 22. Ez tényleg nagyon hasznos lenne, mert követhetőbbé tenné a hozzászólások láncolatát, így ugyanis nagyon nehéz nyomon követni, hogy épp melyik felmerült kérdésben kinek válaszol az ember. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
MirrMurr Posztolva: 2014. november 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 28. Sziasztok, Egy olyan fícsőrt nem lehet beletenni, hogy tudjam, hogy melyik sorszámú hozzászólásra válaszoltam?Idézettel be tudom tenni, hogy mi volt a válaszom alapja, de ha ezt nem teszem meg, akkor is jó lenne tudni, hogy melyikre/mire válaszoltam, vagy épp nekem válaszoltak-e. Köszi!Ehhez először sorszámozni kellene a hozzászólásokat:smileywink:Akkor a fórummotor már automatikusan beilleszthetné az éppen megválaszolt hozzászólás sorszámát. Amikor pedig nincs sorszám, az azt jelzi hogy a hozzászóló teljesen új kérdést tett fel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.