Ugrás a tartalomhoz

Kinek jelezhetem, kitől kérdezhetek?


Vendég

Ajánlott posztok

A Telekom fórum használatának technikai részleteiről a jobb felső sarokban található "Súgó" menüben olvashatsz. Ha ez sem segít, akkor jó eséllyel nem csak téged érint, így kérem, hogy erre a bejegyzésre válaszolva, vagy az "Első és további lépések" témakörben egy új témát nyitva jelezd felénk.

 

A Fórummal kapcsolatos visszajelzéseknél pedig köszönettel várjuk a fórum működésével kapcsolatos jelzéseket, javaslatokat.

 

Köszönöm, szép napot:

 

István

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Telekom

Szia anonymus!

 

Köszi az észrevételt, jogos a felvetés. Természetesen bárki válaszolhat, nagyon is számítunk a gyakorlott felhasználókra, a kérés inkább arra vonatkozik, hogy a megadott helyen gyűjtsük a használathoz kapcsolódó kérdéseket és válaszokat, módosítom a szöveget.

 

Üdv: Böbe

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Az hogy KÉSZÜLÉKEK, ESZKÖZÖK szét van szépen bontva a fő oldalról elérem de a szolgáltatásink részen csak be van hányva minden semmi rendezezés meg semmi régi oldalon mesziről látszott hogy iptv ide sat oda stb stb itt meg oylan zsufolt minden.  szóval én azt csinálnám hogy a fő oldalról el lehessen érni össze szolgáltatos dolgot. Valami hasonló berendezést mint a régi oldalon mert az sokkal használhatob volt. Meg pl egy minden amit Telekom alatt el férne ÜGYINTÉZÉS, MÓDOSÍTÁS  SZÁMLA megrendelés.

Technikai beállítások, hibaelhárítás teljesen ki venném mert iptv hiba elhárítása lazán el fér a  szolgűltatásaink iptv menüben. És még ezeket  tudnám sorolni csak most Cisco laborban vagyok :)

 

Teljesen újra kéne gondolni ezt a berendezést szerintem kevés ember akar keresgél aha hiba oda aha nem hiba ak oda inkább be ír valahova azt szia. De írtam már elég sok mindent remélem olvassa valaki. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Telekom

Köszönjük a javaslatot, a szolgáltatásaink menüpontot részletezni fogjuk: tv-internet-telefon kategóriákkal, ettől mélyebb bontást a rendszer logikája nem enged. Az átlag tagok ugyanis a kereső segítségével fogják megtalálni a szükséges információt, a tapasztalt felhasználók látják csak át a struktúrát. Ezért kérjük a címkék használatát is, hogy minél egyszerűbb és hatékonyabb legyen a keresés.

 

Köszi: Böbe

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3 years later...

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...