róbert Posztolva ekkor: 2015. április 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. április 5. tisztelt szolgáltató kaptam egy kupont ********** szeretnék felőle érdeklődni köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2015. április 5. Megosztás Posztolva: 2015. április 5. Hello róbert, ez nem ügyfélszolgálat, itt nem a Té, hanem a tagok segítenek. persze Té dolgozók is vannak a tagok között, de nem hivatalosn. szóval kellene egy kicsivel több információ, hogyan kaptad, szövegkörnyezt, ilyenek... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 frank10 Posztolva: 2015. április 8. Megosztás Posztolva: 2015. április 8. Ez így elég konrétra skeredett, a válasz az hogy Igen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2015. április 8. Megosztás Posztolva: 2015. április 8. Ez így elég konrétra skeredett, a válasz az hogy IgenHello, jelenlegi formában egyetértk :robotvery-happy:róbert, adsz valami támpontot? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2015. április 10. Megosztás Posztolva: 2015. április 10. Hello, közben lehet, hogy megvan a válasz :robothappy:a sógorék kaptak egy smst, amelyben a Té megköszöni, hogy tízensok éve előfizetők, és apró figyelmességknt küldtek egy a Té honlapján tartozékra beváltható kupont. ilyenről van szó? ha igen, akkor te is a hűségedért kaptad, valahány éve áprilisban csatlakoztál a Téhez, mint a sógorék. az smsben van egy link, ott vannak a részletek, hogyan, meddig tudod felhasználni és jár hozzá líra könyvkupon is... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 petocsaba Posztolva: 2015. április 11. Megosztás Posztolva: 2015. április 11. Pár héttel ezelőt Té elküldött egy SMS-t , hogy 12 éve hüségesekvagyunk meg ilyenek , ezért adtak egy kuponkódot amit be lehet váltani tartozék vásárlásra. Akkor nem működött a kupon. Pár nap múlva Té küldött még egy SMS-t , hogy elnézésünket kéri , a hiba javítása folyamatban van. Rá 2 hétre megint küldött Té egy SMS-t , hogy a hiba ki lett javítva , fel lehet használni a kupon kódot tartozék vásárlásra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 cuki Posztolva: 2017. július 27. Megosztás Posztolva: 2017. július 27. Ekkor: 2015. 04. 05. at 10:12, róbert írta: tisztelt szolgáltató kaptam egy kupont ********** szeretnék felőle érdeklődni köszönöm. Kedves Csaba letudtad már valahol vásárolni a kapott kupont ??? nekem is van ezért érdeklődnék,sajnos tanácstalan vagyok, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
róbert
tisztelt szolgáltató kaptam egy kupont ********** szeretnék felőle érdeklődni köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.