Dina Posztolva ekkor: 2015. április 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. április 6. Samsung Galaxy S4 készülékem van. Mikor jön a szoftverfrissítése? Tudja valaki? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 meszimark Posztolva: 2015. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 15. Pontosan arra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dina Posztolva: 2015. augusztus 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 15. Köszi. És ha nem kapok frissítési értesítést hogy tudom letölteni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 meszimark Posztolva: 2015. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 15. Be van kapcsolva a beállításokban az automatikus frissítés?Ha be van és akkor sem jó, akkor töltsd le a gépre a Kies-t, vagy a SmartSwitch-et és azzal tudod frissíteni. Csak rá kell dugnod a telefont. DE frissítés előtt nem árt egy gyári beállítás visszaállítás. Előtte azért csinálj mentés az adatokról. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dina Posztolva: 2015. augusztus 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 15. Köszi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dina Posztolva: 2015. augusztus 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 15. Az egyik ismerősöm rootolta a készülékét. Így is meg érkezik a szoftverfrissítés? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dina Posztolva: 2015. augusztus 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 15. Sikerült a szoftverfrissítésem! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Spityu85 Posztolva: 2015. augusztus 19. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 19. Rootolt rendszer esetén csak Kiessel vagy Odinnal lehetséges a frissítés de akkor a root jog megszűnik...Más:Kíváncsi leszek hogy idén kiadják-e az 5.1.1-et Note4-re...nem tudom miért kell ennyi ideig halasztgatni egy frissítést... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Spityu85 Posztolva: 2015. szeptember 4. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 4. A Telekomos Galaxy Note4 készülékre tegnaptól elérhető az 5.1.1! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3999 Posztolva: 2015. október 6. Megosztás Posztolva: 2015. október 6. Üdv mindenkinek!Az 5.0.1-et használom mióta kiadták,de még ezzel is vannak problémák lehet hogy a készülékkel,de lehet hogy a szoftverben van a hiba nem tudom...Vannak rajtam kívül olyanok akiknek "lefagy" a telefon,vagy egyszerűen újraindul magától?Azt lehet tudni,hogy további frissítést fog kapni a készülék? (Samsung i9506) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. október 6. Megosztás Posztolva: 2015. október 6. @krissz0519Üdv.Nekem is ez a típus van,de nem tapasztalok vele semmi problémát. Gördülékenyen megy, de hozzá teszem,hogy bár T-s a telefon de nem a T-s szoftvert használom rajta, hanem a gyárit,amiben semmilyen Telekomos applikáció nincs előre installálva.Azt,hogy a készülék kap -e még frissítést az egy jó kérdés, max a Samsung tudna rá válaszolni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3999 Posztolva: 2015. október 8. Megosztás Posztolva: 2015. október 8. @Roli82Köszönöm a válaszod!Nem tudom hogy mi lehet a probléma az én készülékemmel...3x volt szervízben ezzel a hibajelenséggel,de mindig úgy küldték vissza hogy minden ok vele nem találtak semmit.De szerintem egy készülékcsere (persze nem SAMSUNG-ra...) megoldja a problémát.Üdv Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Spityu85 Posztolva: 2015. október 13. Megosztás Posztolva: 2015. október 13. Üdv mindenkinek!Az 5.0.1-et használom mióta kiadták,de még ezzel is vannak problémák lehet hogy a készülékkel,de lehet hogy a szoftverben van a hiba nem tudom...Vannak rajtam kívül olyanok akiknek "lefagy" a telefon,vagy egyszerűen újraindul magától?Azt lehet tudni,hogy további frissítést fog kapni a készülék? (Samsung i9506)Üdv! ha ilyen hibát tapasztalsz az lehet hardver hiba is, sim kártya, memóriakártya esetleg folyadék okozta zárlat...célszerű kipróbálni sim és/vagy memóriakártya nélkül is... esetleg a LDI-t ellenőrizni kell hogy nincs-e elszíneződve...ha el van színeződve akkor folyadék érhette a telefont(beázott), ennek javítása költséges lehet, de sokszor a tulaj tudta nélkül,óvatlan pillanatban is beázhat,nyáron(izzadság) vagy akár szemerkélő esőben... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3999 Posztolva: 2015. október 13. Megosztás Posztolva: 2015. október 13. @Spityu85 Köszi a válaszod és az info-t.3x küldtem vissza ezzel a hibajelenséggel,de csak annyit mondtak hogy: "A háttérben futó szoftver folyamatosan bezárja a működéshez szükséges alkalmazásokat,ezért a telefon újraindul.Ne használjak olyan alkalmazásokat amik bezárják a szükséges folyamatokat."Ezután úgy használtam a telefont hogy semmit nem telepítettem rá,ahogyan ők reset és frissítés után visszaküldték (memóriakártya nélkül) de akkor is ugyanezt csinálta....Ellenőrizték ismét és akkor sem találtak semmit,tesztelték és megfelelt minden teszten...Ahogy megkapta az 5.0 szoftvert,lényegesen kevesebbet csinálja (előtte naponta 3-4 alkalommal újraindult vagy lefagyott,azóta hetente 1-2 alkalommal).Kicsit kiábrándultam a Samsung-ból... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Dina
Samsung Galaxy S4 készülékem van. Mikor jön a szoftverfrissítése? Tudja valaki?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
38 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.