Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Megszakad az internetkapcsolat a saját Routeremen

Kellner Pál Márk

Kérdés

Üdvözletem! 

Adott egy a Telekom szolgáltató által biztosított "Sagemcom F@ST 3896" típusú modem. Az eszköz egyik portjáról egy ethernet(CAT 5E) kábellel csatlakozok egy saját Routerre. Jelen esetben egy Xiaomi AX3200-ra, amin keresztül Wifizik a család. A problémánk a legtöbb esetben az, hogy a Wifi megszakad néhány másodpercre, majd újracsatlakozik. Microsoft Teams használata közben elég kellemetlen, hogy egy Online órát nem tudunk végighallgatni megszakítás nélkül. A letöltések közepette rendszerint megszakad. A saját eszközt, jelen esetben a Xiamomit cseréltem tesztelés céljából egy Tp-Link Ac1200-ra is, hogy meggyőződjek a hiba forrásáról. Nem történt érdemi változás, az internetkapcsolat hasonlóan megszakadt! Az új routerek beállítása az eszköz első üzembe helyezése alapján történt, végigkövetve az alap beállításokat.  A szolgáltatóval felvettem a kapcsolatot, de érdemi segítséget nem tudott nyújtani, a szolgáltatott modemükig minden tisztán és rendesen működik. Kérném a fórum szakértőinket segítségét!

Köszönettel

Kellner Pál Márk

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
  • Telekom

Kedves @Kellner Pál Márk! A szolgáltatás minőségét a végpontig, azaz a modem LAN csatlakozásig tudjuk biztosítani. Javasoljuk, hogy ellenőrizd, hogy közvetlen a modemre kábelesen csatlakoztatva a számítógépet, van-e szakadozás. Amennyiben igen, ügyfélszolgálatunk műszaki kollégái állnak rendelkezésedre a 1414-es elérhetőségen. Ha ilyen módon stabil a kapcsolat, javasoljuk hogy a saját routered gyártójával vedd fel kapcsolatot. Hibás működés esetén, ha még garanciális a készülék, jótállás keretében a vásárlás helyén kérheted a router javítását illetve cseréjét. ^Zsolti

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...