T.Mike Posztolva ekkor: 23 órája Megosztás Posztolva ekkor: 23 órája Tisztelt Telekom! Értesítés használatbavételi engedély megadásáról – K/25416-8/2023. számú határozat: Vonyarcvashegy, FTTH–GPON-hálózat, 1a, 1. ütem Közzétéve: 2024. január 30. https://nmhh.hu/cikk/244980/Ertesites_hasznalatbaveteli_engedely_megadasarol__K2541682023_szamu_hatarozat_Vonyarcvashegy_FTTHGPONhalozat_1a_1_utem 2023 márciusban húzták ki a kábeleket. Eredetileg 2023. december volt a határidő. Azután 2024 nyár. Azután 2024 december. Ma 2025.01.21 van. Ennyi idő alatt a környékünkön felépült rengeteg új ház, kicserélődtek a tulajdonosok. 2 év kevés egy eu-s pályázaton megnyert halom pénz ellenére elindítani egy optikai hálózatot? Legalább a Facebookon ne jönne szembe minden nap a gigaerős netjük hirdetése. Azt kapcsolják ki, az optikát meg be. Üdvözlettel T.Mike Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 21 órája Telekom Megosztás Posztolva: 21 órája Kedves T.Mike! Illetékes csoportunk visszajelzése alapján arról tudunk tájékoztatni, hogy Vonyarcvashegy hálózatát a Metalcom építi ki. A Telekom csak szolgáltatni fog majd az adott hálózaton. A Metalcom a hálózat átadását 2025 negyedik, negyedévére ígéri. Ezt követően lehet majd ott a Gigaerős szolgáltatásunkat igénybe venni. A pontos címed megadásával ide kattintva fel is tudsz iratkozni és amint elérhető lesz, értesítünk Téged. Türelmedet köszönjük! ^Rita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
T.Mike
Tisztelt Telekom!
Értesítés használatbavételi engedély megadásáról – K/25416-8/2023. számú határozat: Vonyarcvashegy, FTTH–GPON-hálózat, 1a, 1. ütem
Közzétéve: 2024. január 30.
https://nmhh.hu/cikk/244980/Ertesites_hasznalatbaveteli_engedely_megadasarol__K2541682023_szamu_hatarozat_Vonyarcvashegy_FTTHGPONhalozat_1a_1_utem
2023 márciusban húzták ki a kábeleket.
Eredetileg 2023. december volt a határidő.
Azután 2024 nyár.
Azután 2024 december.
Ma 2025.01.21 van.
Ennyi idő alatt a környékünkön felépült rengeteg új ház, kicserélődtek a tulajdonosok.
2 év kevés egy eu-s pályázaton megnyert halom pénz ellenére elindítani egy optikai hálózatot?
Legalább a Facebookon ne jönne szembe minden nap a gigaerős netjük hirdetése. Azt kapcsolják ki, az optikát meg be.
Üdvözlettel
T.Mike
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.