Dávid91 Posztolva ekkor: március 14. Megosztás Posztolva ekkor: március 14. Sziasztok! Próbáltam volna felrakni a SMART BOX-ra a SELEKT app-ot, de az írja hogy nem kompatibilis az eszközzel. Van erre valami megoldás? Előre is köszi! Dávid Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: március 14. Telekom Megosztás Posztolva: március 14. Kedves @Dávid91! A SELEKT alkalmazás számos eszközre letölthető: Alkalmazás-áruházakban mobiltelefonon és tableten, számítógépen vagy Telekom TV SmartBoxon keresztül, illetve Android TV operációs rendszerrel rendelkező TV készüléken. Bővebb információt ide kattintva találsz, valamint a szolgáltatásról ide kattintva is találsz részletes tájékoztatást weboldalunkon. Megértésedet köszönjük! ^Zoltán Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Cass Posztolva: április 2. Megosztás Posztolva: április 2. Ez így konkrétan nem igaz, Telekom smart box-ra nem engedi felrakni mert nem kompatibilis, ahogy az alig 4 hónapos LG Oled tv-re sem lehet felrakni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: április 3. Telekom Megosztás Posztolva: április 3. Kedves @Dávid91! A tévékészülék esetében az info.hu@selekt.tv címre írva kérhetsz segítséget a telepítéssel kapcsolatban A smartbox-on viszont mennie kellene. Kérjük, nézd meg, hogy van-e elérhető frissítés, amit még nem végeztél el, ha igen akkor telepítsd és utána nézd meg ismét. Amennyiben az előzőleg küldött linkre kattintva végezted el e regisztrációt, a bekapcsolást és javaslataink ellenére sem jársz sikerrel, jelentkezz ismét a pontos lépéseket és az MT azonosítódat és mobilos elérhetőségedet is megadva, hogy kivizsgálhassuk az esetet. ^Kata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 maxhim Posztolva: 5 órája Megosztás Posztolva: 5 órája Most kaptam meg a zsír új Telekom Smart boxomat, a legújabb frissítés van rajta. De azt irja az app, hogy nem kompatibilis az eszközzel, tehát le se tudom tölteni rá. Most akkor mi van??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Dávid91
Sziasztok!
Próbáltam volna felrakni a SMART BOX-ra a SELEKT app-ot, de az írja hogy nem kompatibilis az eszközzel.
Van erre valami megoldás?
Előre is köszi!
Dávid
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.