Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Sagemcom F@st 3686AC v2 modem probléma

OldMike

Kérdés

Koax hálózaton vagyok, a HGW Sagemcom F@st 3686AC v2. Szoftver verzió: MAGYAR_4.121.4

Be tudok lépni a beállításokba, de ha a például a WI-FI oldalon megváltoztatom a csatornát, és rákattintok az Alkalmaz gombra, akkor csak egy teljesen fehér képernyő jelenik meg, a képernyő frissítése után pedig ismét a bejelentkezési oldal jelenik meg. Azaz úgy néz ki, hogy a változtatás elmentése nélkül kilép a beállításokból. A legközelebbi belépés után mindenben az eredeti beállításokat mutatja.

Nem tudom, hogy miképpen lehetne ezt a hibás működést kiküszöbölni. Nem tudom, hogy van-e frissebb verzió, és lehetne-e arra frissíteni?

Nem merek gyári visszaállítást csinálni (eddig még soha nem csináltam), mert nyilván állítanom kellene néhány beállításon, de mi történik, ha akkor ugyanígy nem mentené azokat.

IPTV van, két darab STB-vel, amik teljesen rendben működnek. A vezetékes internet és a WI-FI is rendben van, de az utóbbinál szerettem volna más sávszélességet és csatornát kipróbálni, mivel a soklakásos társasházunkban zavaróan sok az erős jel a mostani csatornán. A jelszintek szerintem gyakorlatilag tökéletesek. Köszönöm

Amennyiben szükséges, akkor egyéb adatokat is megadhatok.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 1
  • Telekom

Szia OldMike!

Első körben mi sem a gyári visszaállítást javasolnánk, mert a leírtak alapján akár böngésző oldali is lehet a jelenség. Érdemes megpróbálni belépést és a módosítást a böngészési előzményeid és sütijeid törlése után is, illetve megpróbálhatod másik böngészőben (esetleg másik eszközön) és inkognitó ablakban is.

Ha ezek mindegyikénél a fent leírtakat tapasztalod, úgy írd meg nekünk privát üzenetben az előfizetéshez tartozó MT ügyfél-azonosítódat és ez alapján tanácsot kérünk az illetékeseinktől. ^Dániel

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...