Ujházi György Posztolva ekkor: Csütörtök 20:22 Megosztás Posztolva ekkor: Csütörtök 20:22 Unifi UCG Ultra routerben beállítottam,hogy működjön az IPTV (engedélyeztem az IPTV streaming et) működik a TV viszont a felvevős boxban nem látom a felvett műsorokat, mit kell még beállítanom, hogy ez a funkció is működjön? Köszönöm válaszod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 4 órája Telekom Megosztás Posztolva: 4 órája Kedves György! Amennyiben előfizetésed van a felvétel opcióra, mindenképp látnod kellene a rögzített műsorokat. Első lépésként érdemes a boxot áramtalanítani, majd újraindítani. Amennyiben ez nem vezet megoldásra, javasoljuk, hogy ügyfélszolgálatunkon jelentsd be a hibát. Köszönjük az együttműködésed! ^Zsolti Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 1 órája Megosztás Posztolva: 1 órája Ekkor: 2026. 04. 30. at 22:22, Ujházi György írta: Unifi UCG Ultra routerben beállítottam,hogy működjön az IPTV (engedélyeztem az IPTV streaming et) működik a TV viszont a felvevős boxban nem látom a felvett műsorokat, mit kell még beállítanom, hogy ez a funkció is működjön? Köszönöm válaszod. Első körben azt kellene kipróbálni, hogy közvetlenül a HGW-re csatlakoztatva a boxot, az megfelelően működik-e (ez esetben látszódnak-e az említett felvételek). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Ujházi György
Unifi UCG Ultra routerben beállítottam,hogy működjön az IPTV (engedélyeztem az IPTV streaming et) működik a TV viszont a felvevős boxban nem látom a felvett műsorokat, mit kell még beállítanom, hogy ez a funkció is működjön?
Köszönöm válaszod.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.