Miller-Mészáros Andrea Posztolva ekkor: 1 órája Megosztás Posztolva ekkor: 1 órája Jó napot (illetve Jó Estét), Kb. két hónnappal ezelött sikeresen adatot regisztráltam a 30-718-8858 as mobil számomra, és most azt irja hogy ideiglenesen nem müködik. Szeretném ezt itt elintézni, mert otthon a szabi alatt nincs kedvem T-Mobilnál sorban állni. Üdvözlettel, Miller-Mészáros Andrea Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 1 órája Megosztás Posztolva: 1 órája Kedves Andrea A 1430-as ügyfélszolgálati számot kellene hívni, ahol az ügyintéző kollégák segítenek megoldani a problémát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Miller-Mészáros Andrea Posztolva: 1 órája Szerző Megosztás Posztolva: 1 órája Kedves Uzman, Köszönöm gyors válaszát! Én most az USA-ban vagyok, Június 1-ig, és innen ezt a számot nem tudom hivni. Ez azt jelenti, hogy nem tudok intézkedni ez ügyben majd csak otthonról? Andrea Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Miller-Mészáros Andrea
Jó napot (illetve Jó Estét),
Kb. két hónnappal ezelött sikeresen adatot regisztráltam a 30-718-8858 as mobil számomra, és most azt irja hogy ideiglenesen nem müködik. Szeretném ezt itt elintézni, mert otthon a szabi alatt nincs kedvem T-Mobilnál sorban állni.
Üdvözlettel,
Miller-Mészáros Andrea
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.