kreutzerivan Posztolva ekkor: 2015. június 13. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. június 13. 2015.02.15 csopórtos beszedési megbízás lett adva a telekomfeléAz OTP keresztül és a mainapig semilyen le emelést nem eszközöltek.Helyette a Távszámlán kívűli fizetést erőltetik. Kérdésem Még mennyi időnek kell eltelnie , hogy végrevalaki vagy valakik észtre vegyék, hogy ott vanaz élő csopórtos banki beszedési megbízás. Ami 2020 Junius 1 érvényes Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. június 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 14. Sajnos a csoportos beszedési megbízással szoktak lenni problémák, én magam nem szeretem,inkább az egyedi utalást. Csak azt tudom tanácsolni, hogy jelezd a 1430-as telefonos ügyfélszolgálaton a számlázási csoportnak, hogy nem történik meg a lemelés, mert valószínűleg rosszul lett rögzítve a fizetési mód. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 foxylady Posztolva: 2015. június 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 15. sztem valami elírás vagy rosszul megadott adat lehetett a csoportoson azért nem lépett érvénybe és ezért nem vonják le. de erről a t és/vagy a bankod tud pontos infot adni.ja és a csoportos is távszámlán kívűli fizetési mód :womanwink: + az átutalás is az Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3655 Posztolva: 2015. október 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. október 7. (szerkesztve) Csoportos fizetési megbízással fizetném a számláimat, de a Telekom, kaotikusan, hol lehívja az összeget a bankomtól. hol postai befizetési csekket küld. Állandóan figyelemmel kell kísérni, mert, ha befizetem postán, akkor a banknál le kell tiltani, mert onnan is lehívhatják. Ha nem fizetem be, és a banktól sem kérik, akkor pedig hátralékom keletkezik!A legjobb lesz, ha megszüntetem a csoportos beszedési megbízást.Még jobb lenne szolgáltatót váltanom, de , sajnos el vagyok ide kötelezve!A számtalan egyéb szolgáltatóm, (gáz, villany, fűtés, stb) együtt nem okoz annyi bosszúságot, mint a Telekom! Szerkesztve ekkor: 2015. október 7. Szerkesztő: 1kutya Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
kreutzerivan
2015.02.15 csopórtos beszedési megbízás lett adva a telekomfelé
Az OTP keresztül és a mainapig semilyen le emelést nem eszközöltek.
Helyette a Távszámlán kívűli fizetést erőltetik.
Kérdésem Még mennyi időnek kell eltelnie , hogy végre
valaki vagy valakik észtre vegyék, hogy ott van
az élő csopórtos banki beszedési megbízás. Ami 2020 Junius 1 érvényes
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.