anonymus Posztolva ekkor: 2015. június 18. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. június 18. Kinek mi a véleménye Lumia 735 röl ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 feketegabi Posztolva: 2015. június 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 18. Ár-érték arányban szerintem egész jól eltalált készülék. Nem lehet annyira belekötni, a formatervtől kezdve a kamerán át a belsőségekig (proci, grafikus gyorsító, RAM mennyisége) korrekt ajánlat.Ha már kiemeltem a formatervet, akkor azt megjegyezném, hogy azon túl, hogy szép a telefon, a hátlap efféle kialakítása – a hátlap, amelyhez nem mellesleg még a gombok is hozzátartoznak, körülöleli az egész telefont – rendkívül praktikus, mert elég csak egy másik színűt venni, és meg is újul a telefonunk, vagy ha esetleg a telefon oldala koccan és sérül, nem vagyunk meglőve, mert egy szimpla hátlapcserével orvosolható az esztétikai baki.Windows Phone-nál szívfájdalmam volt a dedikált kapacitív rendszergombok kijelzőre száműzése, azaz hogy az alsó három gomb a kijelzőből „veszi el” a területet (igaz, ez Androidnál is trenddé vált), de itt ezt is el tudom nézni, mert AMOLED kijelzőt kapott, így sötétebb környezetben nem zavaró, hogy a gombok sávja fekete helyett csak sötétszürke.Innentől kezdve szerintem azon múlik, hogy javasolható-e valakinek, hogy mennyire nyitott az illető valami alapvetően újat kipróbálni, ugyanis a Windows Phone más elveken alapszik, mint az Android. Ha megfelelőnek bizonyul az, amit a rendszer nyújt, akkor ez a 735-nek nevezett hardver jó belépő lehet ebbe a világba (vagy korábbi generációról, pl. 520-ról is érezhetően minőségi javulást ér el az egyén). Azonban azt is látni kell, hogy van számos alternatíva, ami ezt a szintet hozza (specifikiációkban legalábbis), és árban akár kedvezőbb is lehet, ilyen pl. a Huawei Ascend G620S. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2015. június 18. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 18. Köszönöm a teljes mértékben ki elégítő válaszodat lényeget utolsó részben írtad „Mennyire nyitott az illető” hát nem tudom mennyire vagyok nyitott 4 év alma 4 után.Másik kérdésemre is tudsz esetleg mondani valamit ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 feketegabi Posztolva: 2015. június 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 18. Az iOS-hez talán még közelebb is áll a Windows Phone, ugyanis zártságban valahol az Android és az iOS között helyezkedik el.Kérdés, mennyire sok appot használsz, mert ha valahol van még hová fejlődni az iPhone-ohoz képest, akkor az főleg az alkalmazásáruház; az applikációk száma és minősége is tükrözi, hogy egy fiatalabb, kevésbé kiforrott rendszerről van szó (ami egy erősen telített piacra érkezett, így nincs is könnyű dolga, nem tud olyan dinamikusan terjedni, mint a maga idejében az iOS és az Android). Ha a másik kérdésed alatt az iPhone 4-eset értetted, sajnos nincs vele tapasztalatom. Na igen, itt jön képbe a zártség, ott nem olyan egyszerű a downgrade, mint mondjuk egy Androidos készüléknél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 20. Nekem nem tetszik maradok Almánál de párom vígan el van vele Neked miért nem tetszik? Egyébként van még egy kérdésem azokhoz, akik már használtak WP telefont. Androidról hogy lehet tartalmakat (névjegyek és SMS) átmásolni Lumia-ra? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag2396 Posztolva: 2015. október 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. október 12. Ezt én is tudom, mert tapasztaltam is, remélhetőleg a rózsaszín esetében is ez a helyzet.Megoldjuk az adatmásolást természetesen! Szinte minden T-Pontban!Üdv Bence Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. június 18. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 18. App-ek terén eléggé meg vagyok szorulva mivel IOS 5.x.x így minimális mennyiségben állnak csak rendelkezésre a legtöbb már 7 vagy inkább 8. Igen másik kérdésem arra vonatkozott sajnálom reméltem hogy a T mobil tudósai tudnak valamit rá mondani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 13. Én is mostanában figyeltem fel erre a készülékre. Egy Androidos Galaxy S Advance után váltanék. Használja valaki itt a fórumon? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. szeptember 13. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 13. Nekem nem tetszik maradok Almánál de párom vígan el van vele Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. szeptember 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 13. Én is mostanában figyeltem fel erre a készülékre. Egy Androidos Galaxy S Advance után váltanék. Használja valaki itt a fórumon?Én is azt mondanám mint Feketegabi, hogy iOS-hez inkább áll közelebb mint az androidhoz. Ugye android az a lehetőségek tárháza hiszen úgy nyúlkálsz a rendszerhez ahogy akarsz, úgy telepítesz appot amit szeretnél mert van rengeteg, cserében fizesd meg a hardvereket ha nem akarsz magadnak bajt azzal hogy szenved a telefonod.Az iOS-t (iPhone-t) még régebben fogalmaztam meg valaki számára:Egy túlárazott telefon, tehetős és egyszerű személyeknek. Olyanoknak akiknek nincsenek nagy elvárásai, csak a minőség a működés és stb. Mert ahhoz képest hogy mindig jön bele egy rakat új technológia, szoftveresen eléggé el van butítva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 14. Én is azt mondanám mint Feketegabi, hogy iOS-hez inkább áll közelebb mint az androidhoz. Ugye android az a lehetőségek tárháza hiszen úgy nyúlkálsz a rendszerhez ahogy akarsz, úgy telepítesz appot amit szeretnél mert van rengeteg, cserében fizesd meg a hardvereket ha nem akarsz magadnak bajt azzal hogy szenved a telefonod.Az iOS-t (iPhone-t) még régebben fogalmaztam meg valaki számára:Egy túlárazott telefon, tehetős és egyszerű személyeknek. Olyanoknak akiknek nincsenek nagy elvárásai, csak a minőség a működés és stb. Mert ahhoz képest hogy mindig jön bele egy rakat új technológia, szoftveresen eléggé el van butítva.Mostanában már inkább az az igényem,hogy a telefon csak működjön. Valamint az androidos telefonom már majdnem három éves, és mostanában többször akadozik, mert már kevés a memóriája. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. szeptember 20. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 20. Ez segít ? Maga telefon szerintem jó mind hardver mint szoftver téren főleg a kijelzője. Csupán annyi volt a bajom hogy munka miatt állandóan kell fényképeznem másrészt 2 hét alatt le laknám a szerencsétlen Lumiát, és sajnálnám ha úgy szarrá lenne karcolva ütve stb mint az alma. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 20. Ez segít ? Maga telefon szerintem jó mind hardver mint szoftver téren főleg a kijelzője. Csupán annyi volt a bajom hogy munka miatt állandóan kell fényképeznem másrészt 2 hét alatt le laknám a szerencsétlen Lumiát, és sajnálnám ha úgy szarrá lenne karcolva ütve stb mint az alma. Igen,ezt a videót én is láttam, csak nem tudom, hogy az üzeneteket is átviszi-e a Lumia-ra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5280 Posztolva: 2015. szeptember 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 27. Én is mostanában figyeltem fel erre a készülékre. Egy Androidos Galaxy S Advance után váltanék. Használja valaki itt a fórumon?S Acvance-ről váltottam 735-re. ég és föld a win javára. Egyszerű, gyors, nem fagy.... Minden funkció jobban kezelhető, mint az andorkán, bár az sem volt rossz a maga kategóriájában. Nekem a net és a net megosztása wifin, ill. a wifi hálózatokra csatlakozás egyszerűsége a mérvadó... Tovább bírja az akku is 1 töltéssel ugyanolyan használat mellett (735: kb2,5-3 nap ; S Advance: max fél nap ). És nem akadozik minden kicsit is igényesebb appnál.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5280 Posztolva: 2015. szeptember 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 27. Neked miért nem tetszik? Egyébként van még egy kérdésem azokhoz, akik már használtak WP telefont. Androidról hogy lehet tartalmakat (névjegyek és SMS) átmásolni Lumia-ra?Szolgáltató kb 5 perc alatt másol mindent. (a piros) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 28. Szolgáltató kb 5 perc alatt másol mindent. (a piros)Ezt én is tudom, mert tapasztaltam is, remélhetőleg a rózsaszín esetében is ez a helyzet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
anonymus
Kinek mi a véleménye Lumia 735 röl ?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
15 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.