kryzu Posztolva ekkor: 2014. december 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. december 2. Üdv! Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy a Sony Z1 és az LG G2 közül valamelyik kártyafüggetlen? Esetleg mindekttő? Várom a válaszokat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 3. Megosztás Posztolva: 2014. december 3. Maradjunk annyiban, hogy a publikus információ az, amit a szolgáltató kitesz és felvállal.Szerintem :)A többi meg ugyan az, mint a netes sebességek, ha többet kapsz, örülj neki :)Ha tutira független készülék kell, akkor függetlenül kell venni, nem szolgáltatónál és nincs vita :D Félreértés ne essék, mind a kettőtöknek igaza van valahol szerintem és az igazság ott a köztesben, ezen kár összeveszni :) Hányszor írjam még le, hogy nincs nagy dobra verve? Le írom másképpen. A Telekom le fogja tagadni,hogy van független készülék a kínálatukban! Mit nem lehet ezen érteni? :DOké. Legyen meg neked a te igazad. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2014. december 2. Megosztás Posztolva: 2014. december 2. Nem egészen!Ugyanis a Telekom kínálatában is vannak olyan telefonok amik kártyafüggetlenek,csak nem verik nagy dobra, aminek a cikkszámában hiányzik az SL (Sim Lock) jelölés az független.Ilyen pl az Sony Xperia Z2- Z3Samsung Galaxy K Zoom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ricsi13 Posztolva: 2014. december 2. Megosztás Posztolva: 2014. december 2. Sziasztok! Én ezt láttam a T honlapon: "A készülékek csak a Telekom magyarországi előfizetői kártyával használhatók!" Bár úgy láttam, hogy a G2 éppen nincs, de fel lehet iratkozni a készletértesítőre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2014. december 2. Megosztás Posztolva: 2014. december 2. Mondom,nincs nagy dobra verve,hogy melyik függő és melyik nem. :manvery-happy:Rendelés leadása után a visszaigazoló e-mailben látszódik a cikkszám plCikkszám: Sam Gal Note 4/SL telefon, fekete Prohardver fórumon a Telekom topik-ban is többször feljött már a téma és a vissza jelzések alapján amiket írtam készülékeket nem voltak függőek. Xperia Z2 volt egy rövid ideig az is vitte a többi szolgáltató kártyáját :D. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roberta Posztolva: 2014. december 2. Megosztás Posztolva: 2014. december 2. Üdv! Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy a Sony Z1 és az LG G2 közül valamelyik kártyafüggetlen? Esetleg mindekttő? Várom a válaszokat :)Az a telefon kártyafüggetlen, amelyiket nem valamely szolgáltatótól veszed. Ez nem típustól függ. :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roberta Posztolva: 2014. december 2. Megosztás Posztolva: 2014. december 2. Nem egészen!Ugyanis a Telekom kínálatában is vannak olyan telefonok amik kártyafüggetlenek,csak nem verik nagy dobra, aminek a cikkszámában hiányzik az SL (Sim Lock) jelölés az független.Ilyen pl az Sony Xperia Z2- Z3Samsung Galaxy K ZoomEz a T-mobile honlapjáról való: "Gyakori kérdésekHasználhatom a Telekomnál vásárolt készüléket másik szolgáltató SIM kártyájával? Az általunk értékesített készülékek kizárólag Telekom magyarországi mobil-előfizetői kártyával használhatók." Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2014. december 2. Megosztás Posztolva: 2014. december 2. Hányszor írjam még le, hogy nincs nagy dobra verve? Le írom másképpen. A Telekom le fogja tagadni,hogy van független készülék a kínálatukban! Mit nem lehet ezen érteni? :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roberta Posztolva: 2014. december 2. Megosztás Posztolva: 2014. december 2. Hányszor írjam még le, hogy nincs nagy dobra verve? Le írom másképpen. A Telekom le fogja tagadni,hogy van független készülék a kínálatukban! Mit nem lehet ezen érteni? :DOké. Legyen meg neked a te igazad. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
kryzu
Üdv!
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy a Sony Z1 és az LG G2 közül valamelyik kártyafüggetlen?
Esetleg mindekttő?
Várom a válaszokat
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.