orbanlorand Posztolva ekkor: 2015. július 14. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. július 14. Ha én magánszemély vagyok, és telefont szeretnék rendelni online, miért kéri a diákigazolvány számomat? mert enélkül nemtudom megrendelni a telefont, de diákigazolványom pedig nincs Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. július 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 14. Gondolom azért mert olyan csomagot vagy készüléket/ akciót választottál ki aminek feltétele az aktív közoktatási vagy felsőoktatási jogviszony. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2015. augusztus 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 6. Like díjcsomaggal szeretnéd megrendelni a telefont? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 orbanlorand Posztolva: 2015. augusztus 15. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 15. Azóta már megvan a telefon a megfelelő díjcsomaggal :) Kösznöm Szépen a segítséget Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. augusztus 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 6. Mivel csak ahhoz kell igazolvány nyilván ja ….. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
orbanlorand
Ha én magánszemély vagyok, és telefont szeretnék rendelni online, miért kéri a diákigazolvány számomat?
mert enélkül nemtudom megrendelni a telefont, de diákigazolványom pedig nincs
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.