orbanlorand Posztolva ekkor: 2015. július 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. július 14. Ha én magánszemély vagyok, és telefont szeretnék rendelni online, miért kéri a diákigazolvány számomat? mert enélkül nemtudom megrendelni a telefont, de diákigazolványom pedig nincs Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. július 14. Megosztás Posztolva: 2015. július 14. Gondolom azért mert olyan csomagot vagy készüléket/ akciót választottál ki aminek feltétele az aktív közoktatási vagy felsőoktatási jogviszony. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2015. augusztus 6. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 6. Like díjcsomaggal szeretnéd megrendelni a telefont? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. augusztus 6. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 6. Mivel csak ahhoz kell igazolvány nyilván ja ….. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 orbanlorand Posztolva: 2015. augusztus 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 15. Azóta már megvan a telefon a megfelelő díjcsomaggal :) Kösznöm Szépen a segítséget Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
orbanlorand
Ha én magánszemély vagyok, és telefont szeretnék rendelni online, miért kéri a diákigazolvány számomat?
mert enélkül nemtudom megrendelni a telefont, de diákigazolványom pedig nincs
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.