Dani0105 Posztolva ekkor: 2015. július 21. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. július 21. Az lenne a kérdésem hogy ha domino kártyámat feltöltöm 2500 Ft-al akkor meddig lesz ervényes a feltöltés után a kártya és a feltöltéshez kapott ajándékot nekem a 40 mb adatforgalmat meglévő adatforgalom nélkül is tudom-e használni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. július 23. Megosztás Posztolva: 2015. július 23. 2500 Ft-tól már 366 napig lesz érvényes a kártyádelőször a bónuszt* használod el, azután a csomagodben lévő adatforgalmat. *"A bónuszt a feltöltés idejétől kezdve 7 napon belül használhatja fel, illetve Arany szintű ügyfeleink 14 napon belül, Platina szintű ügyfeleink 30 napon belül. " (forrás: itt) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 foxylady Posztolva: 2015. július 24. Megosztás Posztolva: 2015. július 24. a bónuszt megkapod, de ha nem használod el 7 napon belül, akkor elvész tessék mobilnetezni, ha már olyan domino csomagod van :womanwink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dani0105 Posztolva: 2015. július 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. július 23. De ha nincs adatforgalmam, akkor a bónuszt se kapom meg? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dani0105 Posztolva: 2015. július 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. július 25. Rendben :D Köszönöm a választ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dani0105 Posztolva: 2015. augusztus 11. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 11. A feltöltés után nem kaptam semmilyen mobilinternetet. :( Mi lehet a probléma és mit tudok tenni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. augusztus 13. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 13. Konkrétan milyen Domino csomagod van? A feltöltés után kaptál SMS-t, hogy aktiválták az ajándék mobilinternetet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dani0105 Posztolva: 2015. augusztus 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 16. Domino 5 és igen kaptam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1702 Posztolva: 2015. augusztus 17. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 17. Milyen készüléken állítanád be?Ha iPhone, akkor automatikusan fel kell ismernie a netet, esetleg egy újraindítás szükséges nekiHa Android, akkor:- Beállítások -> További beállítások v. További hálózatok(készülékfüggő) -> Mobilhálózatok -> Hozzáférési pontok neve -> Új hozzáadása -> Itt a "Név" az mindegy, az "APN" legyen "internet.telekom". Mentsd el és állítsd be ezt aktívnak. Utána kapcsold ki és be a mobilnetet, ezután már működnie kell. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Dani0105
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.