Roland84 Posztolva ekkor: 2015. július 28. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. július 28. Üdv! érdeklődnék,hogy meglévő domino feltöltőkártyás micro sim kártyámat szeretném nano simre cserélni mennyibe kerül és mennyi idő alatt lesz kész? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2015. július 28. Megosztás Posztolva: 2015. július 28. Dominósoknak is díjmentes. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roland84 Posztolva: 2015. július 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. július 28. értem,de én nem előfizus vagyok hanem sima dominos azoknak mennyi??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roland84 Posztolva: 2015. július 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. július 28. köszi a választ ennek örülök :) :smileyhappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roland84 Posztolva: 2015. július 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. július 29. Most jövök a telekom üzletből.Nos a nano sim kártya csere mivel dominos vagyok 4500Ft lett volna,de inkábbb átváltottam előfizetésre egy kedvező csomagba így díjmetes volt a csere.Egyébként új jogszabályok értelmében augusztustól csak online lehet igényelni pl a sim kártya cseréjét. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. július 29. Megosztás Posztolva: 2015. július 29. Az érdekes mert az itt leírtak alapján díjmentes a csere. LinkAkkor szokott fizetős lenni, például ha nem a Telekomnál lett vásárolva a telefon amiben használva lesz vagy elveszett a kártya stb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roland84 Posztolva: 2015. július 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. július 29. Nem náluk vettem most az új telefonomat az igaz,de régóta dominos voltam több éve.Csak nekem az új telcsibe nem megy micros sim csak nano. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 28. Megosztás Posztolva: 2015. július 28. T pontban vagy partnernél. azonnal kész van, nekem eddig előfizetés mellé mindig ingyen volt a csere. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5508 Posztolva: 2015. november 18. Megosztás Posztolva: 2015. november 18. Sziasztok!Helyesbíteném a kártyacsere infókat.Micro vagy akár nano sim csere minden esetben díjmentes (szerencsére már nincs megkötés arra, hogy a T-től kell venni készüléket a díjmentességhez), üzlet segítségét kell kérni hozzá.Díjat csak abban az esetben számítanak fel kártyacserénél, ha az megrongálódott, vagy elveszett, ennek bruttó 4500 Ft költsége van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roland84
Üdv! érdeklődnék,hogy meglévő domino feltöltőkártyás micro sim kártyámat szeretném nano simre cserélni mennyibe kerül és mennyi idő alatt lesz kész?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.