Posztolva ekkor: September 12, 2015 Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy rendeltem egy okostelefont egy webáruházból (nem a Telekomtól), viszont az újba MicroSIM kell. Előfizetéses vagyok (ECO csomagba), mennyiért cserélik ki a normálSIM-et Micro-ra? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 16, 2015 Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy rendeltem egy okostelefont egy webáruházból (nem a Telekomtól), viszont az újba MicroSIM kell. Előfizetéses vagyok (ECO csomagba), mennyiért cserélik ki a normálSIM-et Micro-ra?Nulla forintért cserélik. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: September 12, 2015 Nekem ingyen cserélték az egyik Pesti T pontban. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy rendeltem egy okostelefont egy webáruházból (nem a Telekomtól), viszont az újba MicroSIM kell. Előfizetéses vagyok (ECO csomagba), mennyiért cserélik ki a normálSIM-et Micro-ra?
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon