Törölt_tag5211 Posztolva ekkor: 2015. szeptember 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. szeptember 12. Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy rendeltem egy okostelefont egy webáruházból (nem a Telekomtól), viszont az újba MicroSIM kell. Előfizetéses vagyok (ECO csomagba), mennyiért cserélik ki a normálSIM-et Micro-ra? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2015. szeptember 12. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 12. Nekem ingyen cserélték az egyik Pesti T pontban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 16. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 16. Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy rendeltem egy okostelefont egy webáruházból (nem a Telekomtól), viszont az újba MicroSIM kell. Előfizetéses vagyok (ECO csomagba), mennyiért cserélik ki a normálSIM-et Micro-ra?Nulla forintért cserélik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag5211
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy rendeltem egy okostelefont egy webáruházból (nem a Telekomtól), viszont az újba MicroSIM kell. Előfizetéses vagyok (ECO csomagba), mennyiért cserélik ki a normálSIM-et Micro-ra?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.