Törölt_tag5234 Posztolva ekkor: 2015. szeptember 16. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. szeptember 16. (szerkesztve) Sziasztok!Szeretnénk valtani t-homra, de lenne egy kérdésem:Max. 3 set top boxot kaphatunk, de nekünk 4 tévénk van. A 4. tv-n fogható lesz valamilyen csatorna? Szerkesztve ekkor: 2015. szeptember 16. Szerkesztő: dszko Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. március 4. Megosztás Posztolva: 2017. március 4. (szerkesztve) @oldmumus Hogy pontos legyek 1 IPTV box után is használhatsz (akár végtelen számú) DVB-C boxokat, TV-ket. 1 IPTV box benne van az iptv szolgáltatásban (ebből max 3 lehet). Kevesebb csatorna jön így be, igen. És egyszer akár kivezetésre kerülhet ez is, így megszűnhet ez a lehetőség. Szerkesztve ekkor: 2017. március 4. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. március 4. Megosztás Posztolva: 2017. március 4. @btz Végtelenség ott dől meg hogy véges a jelszint kb 6-7 tv-re elég a jelszint talán, utána lakás erősítő kell. Dvb-c én annyira nem fektetnék nagyon be. Nem vennék sok pénzért beltéri egységet hozzá vagy akár új tv-t. Ország Déli felében dvb-c csatorna is alig van már. Iptv esetén ott van az is hogy műszakilag nincs akadály 4-5-6 boxnak csak nem ad T. Ezt a gondolat menetet meg ha szükséges gondold tovább, de én nem fogom le írni a folytatását bocsesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2017. március 4. Megosztás Posztolva: 2017. március 4. 10 órája, btz írta: @oldmumus Ahogy @anonymus is megírta fent, olyan esetben. Tehát ha koax van, akkor kell DVB-C box vagy DVB-C tuneres TV. Iptv boxból max 3 lehet, a negyediktől(-végtelenedik boxig) már DVB-C "alapú" box. ok. akkor az olyan mint egy konkures szolgáltató cég itt külhonban ahol élek. STB-vel teljes csatorna választék, tuneren a "maradék". Kérdés: DVB-C boxot hogyan lehet kérni? Alap esetben 3 STB fix helyen van de van egy vendégszoba ahol egy jobb állapotban lévõ katódcsöves TV van RCA csatlakozókkal. Ha néha jön valaki akkor tudna TV-zni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. március 4. Megosztás Posztolva: 2017. március 4. 8000 Ft Telekomtol egy összegben ha van még a kínálatban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. március 4. Megosztás Posztolva: 2017. március 4. @anonymus Értem, akkor nem végtelen (mondjuk valahol sejtettem, hogy a végtelen azért fizikai képtelenség ) Felénk a 90-es években valahogy így volt megosztva a kábel TV házról házra, ezekszerint ott is volt valami jelerősítés nem csak sima osztó. Igen, tudom, hogy IPTV esetén nem technológiai korlát a 3 STB, ahogy a SAT-on sem, viszont 3 STB nél többt ott is csak új előfizetéssel engednek. @oldmumus Vásárolható akár műszaki boltban is, ha esetleg a T-nél nem lenne Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. március 4. Megosztás Posztolva: 2017. március 4. Szükséged van egy jó és kedves szomszédra aki ... tesz érted Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2017. március 4. Megosztás Posztolva: 2017. március 4. 30 perce, anonymus írta: Szükséged van egy jó és kedves szomszédra aki ... tesz érted Mit tesz a szomszéd? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2017. március 4. Megosztás Posztolva: 2017. március 4. 37 perce, btz írta: @anonymus Értem, akkor nem végtelen (mondjuk valahol sejtettem, hogy a végtelen azért fizikai képtelenség ) Felénk a 90-es években valahogy így volt megosztva a kábel TV házról házra, ezekszerint ott is volt valami jelerősítés nem csak sima osztó. Igen, tudom, hogy IPTV esetén nem technológiai korlát a 3 STB, ahogy a SAT-on sem, viszont 3 STB nél többt ott is csak új előfizetéssel engednek. @oldmumus Vásárolható akár műszaki boltban is, ha esetleg a T-nél nem lenne Valaha a helyi tanács építette ki a soros rendszert a mûvházzal karöltve. Majd megvette a sorost a T-Kábel és átépítette csillagpontosra. Majd késõbb lett net is rajta. Majd utána IPTV, net és telefon is. Így négy és fél éve ez van a szüleimnek. Analóg TV most szūnt meg ahogy hallottam. Tehát egy Mediamarkt, Saturn kínálatban lévõn Box is jó? Nincs semmi specifikáció? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. március 4. Megosztás Posztolva: 2017. március 4. Legyen Dvb-c képes, mpeg 2 vagy 4 számít még de úgy is csak 4-est árulnak és vissza fele kompatibilis. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2017. március 4. Megosztás Posztolva: 2017. március 4. Ez megfelelne? https://www.telekom.hu/shop/termek/HUMAX+DVB-C+Mediakonverter?sku=jsku1754592694 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. március 4. Megosztás Posztolva: 2017. március 4. Működik megfelel és ennyi több jót nem tudok róla mondani alap igényt kiszolgál. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2017. március 4. Megosztás Posztolva: 2017. március 4. Ok köszönöm a választ. A vendégszobába koaxon a régi katódcsöves TV-hez RCA/Scart tökéletes lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. március 4. Megosztás Posztolva: 2017. március 4. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oldmumus Posztolva: 2017. március 5. Megosztás Posztolva: 2017. március 5. Kérdés: Thomson THC 300 DVB-C alkamas lenne? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. március 5. Megosztás Posztolva: 2017. március 5. A specifikációja szerint mpeg4 DVB-C tuneres, így igen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 oldmumus Posztolva: 2017. március 5. Megosztás Posztolva: 2017. március 5. Ok, köszi a választ. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oldmumus Posztolva: 2017. március 14. Megosztás Posztolva: 2017. március 14. Nos a Thomson THC 300 pénteken be lett iktatva és szépen működik. Egy negatívum, hogy az EPG egyben működik, de csatorna váltás vagy INFO mint Cisco vagy Tatung IPTV STB esetében nem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag5234
Sziasztok!
Szeretnénk valtani t-homra, de lenne egy kérdésem:
Max. 3 set top boxot kaphatunk, de nekünk 4 tévénk van. A 4. tv-n fogható lesz valamilyen csatorna?
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: dszkoLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
42 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.