Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Lumia adatkábel nélkül


zoli62

Kérdés

6 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Hello Deino, 640-nél a leírása alapján (7-8. oldal) szétszedhető a töltő...

Nekem 520-am van még, itt kaptam adatkábelt, töltőt (nokiásat) ami nem szétszedhető, akumulátort meg a telefont. Én nem tudom, sok visszajelzést olvasok hogy a 640-be beletehettek volna igazán egy adatkábelt... szóval nem tudom hogy a userek nem tudják hogy szét lehet-e szedni, vagy ténylegnem szedhető szét. Az ilyen rajzok sokszor pontatlanok.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

 Más fórumokon is azt írják, hogy a Lumia telefonokhoz nem adnak külön adatkábelt. Fekete pont a Microsoftnak, de a Telekomnak is, hogy így forgalmazza ezeket a telefonokat, és nem ad hozzá egy ilyen filléres tartozékot ingyen, az ajándék hangszórok helyett.

Azóta már volt szerencsém látni egy dobozt és nincs benne semmi sem. Töltő + Telefon + használati utasítás. A töltő pedig ugyanúgy nem szétszedhető. 520-hoz még volt annó adatkábel, de az 27.990Ft volt akciósan Dominóban. Most a ~40-45 ezres Lumia 640-hez már nincs.

Mondjuk headset az nem volt 520-nál sem. Én is többre értékelném ha nem egy fülest adnának a telefonhoz, hanem pár apróságot pl. adatkábel, egyszerű fülhalgató, telefontok. A philips (azt hiszem ezt adnak online vagy adtak), fejhallgató árából ki is jönne ez a 3 darab apróság, sé mégsem egy olyan dolgot kapnánk, amit a vásárlók minimális része használ, hanem olyat, amit szinte mindenki.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Deino
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...