Törölt_tag5901

sundance channel

Kérdés

Önök akik a bónusz csatornára tették a sundance channelt, hány %-ban biztosak abban, hogy ez jó ötlet volt?Önök akik a bónusz csatornára tették a sundance channelt, miből gondolják, hogy ez nekünk megfelel?Úgy gondolom ugyanis, hogy Önök vannak értünk és nem fordítva.Márpedig mi fizetünk.Kettő kérdésem van fentebb, mindkettőre kérném szíves válaszukat.Köszönöm

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

@cingi75

egyébként mi a probléma a sundance chanellel? (nem provokálás miatt kérdezem, hanem egyszerűen érdekel...)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Izlesek es pofonok kulonboznek. Mindig lesznek olyanok akiknek nem jo egy csatorna nekik meg az nem jo ami a masiknak jo. Egy ember atlagosan 5-8 csatornat nez. Egy atlagos csaladban ez a szam 15-20 csatorna. Ket csaladkozt is jelentkezik ezek kozott elteres.

Kb: 10 csatorna ami a nezettseg zomet elviszi ez egeszul ki a maradek 5-10 csatornaval. Na ezek amik nagyban elternek egymastol

Ezek mellett ha lecsokkenne (akar egyenileg osszerakas lehetosegevel is) a csatorna szam akar az alap esetben nezett 15-20 csatornara akkor az lenne a felhaborodas targya. Legalabbis abba az elofizetoi retegben akik ebben nottek fel. Szorfolni mindenki szeret. Nekem a lanyom ha nincs tv akkor ebbol nem csinal problemat (persze van nala is), de ha az eseteben a nettel lenne valami akkor igen morcos lenne. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Attila70
ez torles

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Üdv.

A fórum nem hivatalos ügyfélszolgálat, így itt hivatalosan nem kap választ.

A bónusz csatorna egy promóciós csatorna, minden hónapban más csatorna látható rajta, filmvilág és a nagyvilág minicsomagból válogatják ki. Előbb utóbb az összes csatorna végigpörög a bónusz csatornán. Mellesleg ingyen van, szóval a hőbörgés felesleges, ha nem tetszik ne nézze.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most