Törölt_tag5935

Tv azt irja ki h nincs program

Kérdés

Pár napja lett bekötve a tv,  tegnap óta nem működik, azt irja ki h nincs program. Megnéztem a kábeleket is de egyeiksem volt elmozdulva, h ha ki van kapcsolva a beltéri akk nem irja ki az időt. Áramtalanítottam is de az sem segített. Valaki tudna segíteni?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Néhány információ azért még kellene, hogy legalább tippelni lehessen. Milyen előfizetéshez van a beltéri? A beltérivel működik-e? Általában a tévék áramtalanítás (esetleg áramszünet) esetén elfelejtik a saját időbeállításukat. Szokott a tévék menüjében bemenetválasztás (a távirányítón általában INPUT a neve) lenni, ezt esetleg véletlenül el lehet állítani. Ilyen esetben "Nincs jel" (vagy hasonló) felirat van, és csak egy aktív bemenetre kapcsolva lesz műsor.

A Telekomnál bizonyos esetekben kábelen foghatók a nem kódolt DVB-C (digitális kábeltévé) csatornák. Nálam előfordult már, hogy a korábban már lekeresett csatornák valami miatt teljesen eltűntek, ekkor egy újabb digitális lekeresést kellett csinálni, és előkerültek.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

AV, Input vagy Source. Attól függ, hogy a stb milyen kábellel van összekötve SCART vagy HDMI. Ha HDMI akkor szerencse mert minden tv-nél HDMI 1-2 vagy 3-at kell kiválasztani, ha scart, akkor külső szokott lenni, vagy komponens.. Végig kell nézni. nem hiszem h az stb problémája lenne, csak a bemenet állt vissza, ezt pedig 1-2 gombnyomással vissza lehet állítani, de fontos h a tv távirányítóján kell keresni a gombokat, ne a kapott stb távirányítón !

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

"Nincs program" ezt tipikusan a LG TV szokta kiírni, ha nincs behangolva DVB-T vagy DVB-C adás, az idő ki nem írása szintén LG TV-re utal. Van boxod is, ez valószínűleg IPTV. A többit pedig már leírták. Nézz körül az imput beállításokban.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most