Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Tv azt irja ki h nincs program


Törölt_tag5935

Kérdés

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Néhány információ azért még kellene, hogy legalább tippelni lehessen. Milyen előfizetéshez van a beltéri? A beltérivel működik-e? Általában a tévék áramtalanítás (esetleg áramszünet) esetén elfelejtik a saját időbeállításukat. Szokott a tévék menüjében bemenetválasztás (a távirányítón általában INPUT a neve) lenni, ezt esetleg véletlenül el lehet állítani. Ilyen esetben "Nincs jel" (vagy hasonló) felirat van, és csak egy aktív bemenetre kapcsolva lesz műsor.

A Telekomnál bizonyos esetekben kábelen foghatók a nem kódolt DVB-C (digitális kábeltévé) csatornák. Nálam előfordult már, hogy a korábban már lekeresett csatornák valami miatt teljesen eltűntek, ekkor egy újabb digitális lekeresést kellett csinálni, és előkerültek.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

AV, Input vagy Source. Attól függ, hogy a stb milyen kábellel van összekötve SCART vagy HDMI. Ha HDMI akkor szerencse mert minden tv-nél HDMI 1-2 vagy 3-at kell kiválasztani, ha scart, akkor külső szokott lenni, vagy komponens.. Végig kell nézni. nem hiszem h az stb problémája lenne, csak a bemenet állt vissza, ezt pedig 1-2 gombnyomással vissza lehet állítani, de fontos h a tv távirányítóján kell keresni a gombokat, ne a kapott stb távirányítón !

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...