Törölt_tag5947 Posztolva ekkor: 2016. február 13. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2016. február 13. sziasztok az lene a kérdésem fogy feb 8 án déután elörendeltem egy HUAWEI MATE 8 készüléket a kiszálitás körülbelül mikora várhato ?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2016. február 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. február 13. Meglévő előfizetés esetén,nem szokásuk vissza telefonálni, hanem a webshop automatikusan szállításra vár státuszba rakja és amikor át adják a futárnak akkor szállítás alatt státuszra vált és a szállítás napján reggel emailt és sms-t küldenek. Ha biztosra akarsz menni felhívod a fentebbi számot és megkérdezed mi a helyzet. Itt bővebbet nem tudunk írni, nem ügyfélszolgálat a fórum. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2016. február 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. február 13. Szia! Új előfizetéssel vetted? Keresett már a házhoz szállítási csoport a megrendeléseddel jóváhagyásával kapcsolatban? Megkeresést követően és ha a fizetőképesség vizsgálatnak pozitív az eredménye akkor 1-2 munkanapon belül viszi a GLS, ahogy látom ez tegnaptól kapható elvileg, szóval szerintem a jövö7en meg lesz. Esetleg kérdezd meg a házhoz szállítási csoportot a +36-30-930-3030 telefonszámon a 2 menüpontban. Azonosításhoz szükség lesz a rendelés azonosítóra is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag5947 Posztolva: 2016. február 13. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. február 13. Meglevo elofizeteshez Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag5947
sziasztok az lene a kérdésem fogy feb 8 án déután elörendeltem egy HUAWEI MATE 8 készüléket a kiszálitás körülbelül mikora várhato ??
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.