Linda Posztolva ekkor: 2015. augusztus 18. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. augusztus 18. Sziasztok.tudna nekem valaki segíteni hogy az iPad minihez hol tudom letölteni a garanciajegyet? Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 18. Belépve a megfelelő My T-home vagy T-mobile felületen a dokumentumuk részen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Linda Posztolva: 2015. augusztus 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 18. Beléptem de nem latom hogy hol írja a dokumentumokat ???? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 18. Linda írta:Beléptem de nem latom hogy hol írja a dokumentumokat ????Baloldalon ha mobil szolgáltatásról van szó. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Linda Posztolva: 2015. augusztus 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 18. Megvan!!! Köszönöm!!! ???? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Linda
Sziasztok.tudna nekem valaki segíteni hogy az iPad minihez hol tudom letölteni a garanciajegyet? Köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.