Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Részletfizetés


Törölt_tag6216

Kérdés

Üdv,

 

Vásároltam fél éve egy telefont az egyik Tmobil üzletükben, 2 éves részletre, azt szeretném megtudni, hogy ha bemegyek megint az üzletbe, kifizethetem a telefon fennmaradó részletét egy összegben? Új telefont szeretnék vásárolni önöknél, viszont nem szeretnék még 1 részlet fizetést nyitni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

6 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Üdv András94.

Igen, van lehetőség egy összegben befizetni a hátralévő részleteket. Azonban ehhez nem szükséges bemenned az üzletbe, otthonról kényelmesen és gyorsan elintézheted, ehhez nem kell mást tenned mint belépni az online felületre,kiválasztani a részletet és a befizetem egy összegben feliratra kattintani, ekkor bankkártyád segítségével befizetheted egyben. :)

online.PNG.90f2903d0ce17c42e97ebcb21838e

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Az előfizetéshez tartozó kilencjegyű telefonszámmal (pl. 301234567) és a hozzá tartozó öt számból álló jelszóval (amit szerződéskötéskor kellet megadni) is belehet lépni, nem muszáj Telekom fiókkal.  Ha így sem jársz sikerrel akkor új jelszót készíthetsz ezen a linken keresztül. Ott megadod a telefonszámodat és követed az utasításokat. Ha így sem jársz sikerrel akkor nem marad más mint üzletben elintézni, azt nem árt tudni,hogy egyes üzletekben már nincs lehetőség számlabefizetésre.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Kreáltam egy új jelszót, beléptem, látom az előfizetést, viszont nem férek hozzá. 1430-ra kell elküldenem az "Igen" szót és teljeskörű hozzáférést kapok, elküldtem az Igen szót, és azt kapom sms-ben hogy "Nem sikerült feloldani a szerződéses jelszó korlátozását". Ezek után valami ötlet? :D Attól félek, hogy az üzletben ahogy te is írtad, már nem tudom kifizetni egy összegben. Pedig fontos lenne.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Hello András94, tudod, hogy mennyi a hátralévő részletek összege? ha igen, utalással is befizetheted. ha nem, az üzletben mindenben segítenek (a számlabefizetés lehet az egyetlen, amiben nem, de a többi segítség alapján az is menni fog)...

egyébként mi a baj a dupla részletfizetéssel, miért jobb számodra az egyösszegű befizetés + részletfizetés?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...