Törölt_tag6529 Posztolva ekkor: 2016. július 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. július 20. Elfelejtettem a PIN codomat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2016. július 22. Megosztás Posztolva: 2016. július 22. Hello @VITO LASZLO, önkiszolgálón lekérheted a PIN blokkolást feloldó PUK kódot, vagy a Té ügyfélszolgálat, üzlet PIN és PUK kódban is tud segíteni (utóbbi fizetős): Domino kártyával 1777, magyar menü, #, majd PUK lekérés (telefonszám és a 1777-en korábban beállított jelszó kell hozzá. ha nem állítottál jelszót, akkor ügyfélszolgálat vagy üzlet segít) előfizetéssel 1430, szolgáltatások, biztonsági és tiltó szolgáltatások, PIN és PUK (végén le tudod kérdezni a PUK kódot, ehhez is kell telefonszám és jelszó) vagy online belépve testreszabás, telefonálás, szolgáltatásbeállítás, PUK arra ügyelj, hogy ha már blokkoltad a PIN-t (3x hibásan adtad meg), akkor már csak a PUK kód segít, azzal viszont legfeljebb 10x próbálkozhatsz, utána kártyacsere... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. július 22. Megosztás Posztolva: 2016. július 22. PUK kóddal úgy tudom, 9-szer lehet próbálkozni, a tizedik kísérletre letilt, ezután a kártya már kuka, ügyfélszolgálaton elvileg díjmentesen cserélik, ha igazolod, hogy az előfizetés a tiéd. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2016. július 22. Megosztás Posztolva: 2016. július 22. 1 órája, zoli62 írta: PUK kóddal úgy tudom, 9-szer lehet próbálkozni, a tizedik kísérletre letilt, ezután a kártya már kuka, ügyfélszolgálaton elvileg díjmentesen cserélik, ha igazolod, hogy az előfizetés a tiéd. Hello @zoli62, igen, ezt írtam (10=9+1) 1 órája, zoli62 írta: ügyfélszolgálaton elvileg díjmentesen cserélik, ha igazolod, hogy az előfizetés a tiéd. cserélik, de blokkolás esetén fizetős a csere Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. július 27. Megosztás Posztolva: 2016. július 27. (szerkesztve) Hogy érted, hogy a blokkolás után fizetős a csere? Szerkesztve ekkor: 2016. július 27. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2016. augusztus 1. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 1. Hello zoli62, ilyenkor ki kell fizetni a kártyacsere díját... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6529
Elfelejtettem a PIN codomat
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.