Roli82 Posztolva ekkor: 2016. augusztus 25. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2016. augusztus 25. 2016. augusztus 26-tól az őszi hónapokra elérhetővé teszi a Magyar Telekom minden digitális tévé előfizetője számára az Eurosport 2 sportcsatornát a Discovery Communications Europe-pal megkötött megállapodásnak köszönhetően. Adta hírül a DTV News portál. Bővebb információ a linken! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 26. Telekom is hírt adott erről? Az IPTV csatornakiosztásban automatikusan meg kell jelennie a box kikapcsolása, vagy újraindítás néllkül is ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2016. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 26. Tapasztalatok azt mutatják kell a beltéri egység újra indítása. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2016. augusztus 26. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 26. Igen a szokásos módon üzenetet küldve a boxra! Oda kapcsolsz és megy, ha nem akkor restart kell! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2016. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 26. Sima családi csomag most indítottam újra és megy! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 26. 11 perce, Roli82 írta: Igen a szokásos módon üzenetet küldve a boxra! Oda kapcsolsz és megy, ha nem akkor restart kell! Milyen üzenet lett küldve a boxra? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 26. (szerkesztve) 16 perce, anonymus írta: Tapasztalatok azt mutatják kell a beltéri egység újra indítása. Amikor egy csatorna "úgymond kódolva lesz, azaz ES2 esetében minicsomagba kerül", akkor nem kell újraindítás? Pedig ez gondolom csak jogosultság kiosztáson múlik, amit pont egy IPTV platformon globálisan lehet minden Családi csomag előfizetőnek egyszerre engedélyezni, vagy nem ilyen egyszerű? Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 26. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2016. augusztus 26. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 26. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2016. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 26. 2 minutes ago, zoli62 said: Amikor egy csatorna "úgymond kódolva lesz, azaz ES2 esetében minicsomagba kerül", akkor nem kell újraindítás? Pedig ez gondolom csak jogosultság kiosztáson múlik, amit pont egy IPTV platformon globálisan lehet minden Családi csomag előfizetőnek egyszerre engedélyezni, vagy nem ilyen egyszerű? Nem ilyen egyszerű mert frissülni is kell a boxnak, ami nem tudom pontosan mért de nem történik meg mindig mindenkinél azonnal. Van akinél másodpercre pontosan meg nyílik a csatorna van akinek meg várnia mert nem indítja újra a dobozt. Ezért szoktuk javasolni hogy indítsa újra, amúgy se árt 2-4 naponta újra indítani teljesen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 26. Én se tudom, mi az oka, hogy a központból küldött frissítési kel miért nem érkezik. ED3-nál nem volt ilyen gond,pedig az nem IPTV. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 26. 13 perce, Roli82 írta: Amikor először megnéztem,nm láttam ilíen üzenetet, csak később, amikor már rég újraindítottam, és két felvétel volt egyidőben, akkor, de azt meg nem néztem meg.Hogy lehet ezeket a boxra küldött dolgokat később újra e*****alogatni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2016. augusztus 26. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 26. (szerkesztve) @zoli62 Extrák - Alkalmazások - jobboldalra kell lépni ott megint az alkalmazásokat kiválasztani aztán meg házikó alatti ikon. 24.én lett az üzenet kiküldve és ma délután jött meg. Egyébként piszok sok üzenetet küldenek, szinte naponta jön valami. Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 26. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 27. (szerkesztve) 8 órája, Roli82 írta: @zoli62 Extrák - Alkalmazások - jobboldalra kell lépni ott megint az alkalmazásokat kiválasztani aztán meg házikó alatti ikon. 24.én lett az üzenet kiküldve és ma délután jött meg. Egyébként piszok sok üzenetet küldenek, szinte naponta jön valami. Ott akastam el, hogy nálam nincs házikó ikon. Biztos, hogy nem egyforma szoftverünk van. Buta fórummotor meg kicsillagozta az előző hozzászólásom egy részét.:) Egyébként én reflexből be szoktam zárni ezeket a felugró ablakikat, talán ezért nem tűnnek fel a nagyszámú push üzenetek, amikre a helpdesk egyébként azt mondja, hogy utólag nem jeleníthetők meg. Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 27. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2016. augusztus 27. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 27. Egyforma a szoftver minden IPTV boxon. Biztos van házikó ikon csak nem olyan feltűnő Hát akkor a Help Desk nem volt képbe mert vissza nézhetőek az üzenetek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
ApaFia Posztolva: 2016. augusztus 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 27. Ekkor: 2016. 08. 25. at 17:40, Roli82 írta: 2016. augusztus 26-tól az őszi hónapokra elérhetővé teszi a Magyar Telekom minden digitális tévé előfizetője számára az Eurosport 2 sportcsatornát a Discovery Communications Europe-pal megkötött megállapodásnak köszönhetően. Adta hírül a DTV News portál. Bővebb információ a linken! Ha már 2 program helyen is megtalálható,akkor az egyiken nyugodtan lehetne adni HD-ban is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2016. augusztus 27. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 27. Egyik a mini csomagos hely a másik meg az korábbi eredeti hely. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 27. 38 perce, Roli82 írta: Egyforma a szoftver minden IPTV boxon. Biztos van házikó ikon csak nem olyan feltűnő Hát akkor a Help Desk nem volt képbe mert vissza nézhetőek az üzenetek. Nagy nehezen megtaláltam az üzeneteket, tényleg két helyről indítva is elérhető, de a kiemelt alkalmazások között kellene lennie logikusan, de persze nem ott van, hanem az összesben, ömlesztve. Egyébként mintha itt olvastam volna, hogy elindul a Spíler, Izaura, Zenebutik sugárzása a Családi csomagban. Ja nem,tévedtem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 27. 18 perce, Roli82 írta: Egyik a mini csomagos hely a másik meg az korábbi eredeti hely. Szívesen látnék arról egy statisztikát, hányan fogják az ősszel a minicsomagot az Eurosport2 kedvéért megrendelni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2016. augusztus 27. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 27. Be lehet tenni kedvencnek is ezt most vettem észre és akkor nem kell ennyit bolyongani Szerintem nem mostanában fognak ezek bekerülni. Kicsit furcsa h most tették kódolatlanná az ES2 nem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
ApaFia Posztolva: 2016. augusztus 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 27. Evvel tisztába voltam,de minek 2 helyet fentartani? Azért sport eseményt SD ben nézni nem nagy élvezet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
ApaFia Posztolva: 2016. augusztus 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 27. 30 perce, Roli82 írta: Be lehet tenni kedvencnek is ezt most vettem észre és akkor nem kell ennyit bolyongani Szerintem nem mostanában fognak ezek bekerülni. Kicsit furcsa h most tették kódolatlanná az ES2 nem? Annyira nem furcsa.hogy most kódolatlan a ES2. Spiler tv még nem elérhető,és ha sorok közt olvasva az idén nem is lesz,de lehet tévedek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2016. augusztus 27. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 27. Cikk írója is utalt rá másik fórumon hogy nem valószínű h mostanában lesz Spíler! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
ApaFia Posztolva: 2016. augusztus 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 27. 3 perce, Roli82 írta: Cikk írója is utalt rá másik fórumon hogy nem valószínű h mostanában lesz Spíler! Igen Attila sejt valamit,az idén már nem igazán akarnak csatornákkal kavarni.Na majd januárban, mint bűvész. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2016. augusztus 27. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 27. Jah majd Januárban kavarnak mint a fagyi gép és lesz megint sírás-hiszti-toporzékolás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
ApaFia Posztolva: 2016. augusztus 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 27. 3 perce, Roli82 írta: Jah majd Januárban kavarnak mint a fagyi gép és lesz megint sírás-hiszti-toporzékolás. Minden év így indul vannak olyanok akiknek ez nem tetszik,de mindenkinek nem lehet megfelelni. Vagyis lehetne de az még nagyon messze van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.