Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Az elmúlt órában
 2. Sziasztok! Nagyon bízom benne, hogy tud valaki segíteni rajtam. Hosszabb ideje állandó a szenvedés a Telekomtól vásárolt Philips Ambilight androidos okostévém wifi internet kapcsolatával. Számos eszközünk megy wifin és a többivel nincs gond. Az android tv ezzel a Sagemcom routerrel valamiben nagyon nem ért egyet, mert egyszerűen kín szenvedés felcsatlakoztatni wifin az internetre. Már eljutottam odáig, hogy minden WPA titkosítást és jelszavazást kikapcsoltam, most nyíltra van állítva a net a routeren és csak mac id alapú szűrést használok az eszközökre. Így is ugyanaz a helyzet. Youtube, web, google play stb. nem működnek, mert nincs internet kapcsolat. Illetve de van, áramtalanítás, újraindulás, temporary fájlok törlése stb. után minden harmadik próbálkozásra. Minden tv-s beállítást kipróbáltam már. Nagyon bíztam a tv-re tegnap kijött szoftver update-ben, de ez sem oldotta meg a problémát. Mondanom sem kell, hogy nem tudtam letölteni a tv-re, usb-n kellett frissíteni. Kétségbe vagyok esve. A router menüjében bezzeg látszik, hogy a tv fenn van elvileg a hálózaton. Van valami router oldali beállítás, ami ezt a hibát okozza, vagy mehet a tv a márkaszervízbe? (Hozzáteszem, egy kínai androidos telefonnal ugyanez volt nálunk, de amióta kikapcsoltam a WPA-t és csak mac id szűréssel kapja a wifit, azóta azt a telefont nem dobálja le.) A tv maradt az egyetlen kósza jószág, amivel nem bírok. Segítség!!! A router szoftver verziója SG3G10000454, a GUI verzió 1.110.44 Joepapa
 3. Ma
 4. Magyarul az önerős fejlesztések továbbra is üzleti titoknak számítanak...
 5. Üdv! Ilyen jellegű módosításokat személyesen egy T-Pontban van lehetőség intézni.
 6. @anett85 Megújította a "Mikor lesz nálam is extragyors internet fejlesztés" oldalát a Magyar Telekom! Mit tud az új felület? * Pontos település, közterület, házszám alapján lehet keresni benne, az eddigi település szintű lista helyett. * 90 napra előre ad információt várható optikai fejlesztésekről. * Önerős fejlesztések nincsenek benne, tehát csak EU forrásból támogatott fejlesztések. [link]
 7. Kérem a dataimat írják át kantor Richárd néver a gerényesi lakcimet komlói cimre
 8. Sziasztok! A leendő fejlesztésekről lehet valamilyen infomációt tudni? Lassan egy éve, hogy itt volt egy telekomos tervező az utcánkban, és azt mondta, az optikai hálózatot tervezi. Azóta csend van. Jelenleg ADSL van, itt kemény 6 Mbit fér ki a csövön. (Debrecen-Józsa, Zsindely utca vége/Szólátmonostori utca)
 9. June 15, 2018 már írtam erről: "Hello" szöveg megjelenése a stáblista valamelyik szereplőjének megnyomásakkor a kereső mezőben. Sokszor előfordul hogy ha rányomok egy szereplőre a stáblistából, hogy lássam a műsorban szereplő szinész filmjeit, akkor ezt írja ki a kereső találati mezőjében hogy "hello" Nagyon unom már a Telekomnak ezt a szívatását. Talán rákellene fordítaniuk néhány percet (többet biztosan nem igényelne a hiba kijavítása, megkeresni a hello szót és törölni. Ez még programozói tudást sem igényel). Ja és ha nem javítják a hibát akkor 1 hónap múlva naponként fogok egy ilyen új bejegyzést írni ide és a Facebook oldalukra. Sajnos egy mezei User többet nem tehet.
 10. Tegnap
 11. Köszönöm a válaszokat!Az volta hiba hogy a születési hely után nem írtam be hogy (Magyarország) .Igazából nem értem miért is van szükség erre.Tipikus magyar bürokratikus értelmetlenség.Üdv MT
 12. Abból, hogy azt írod, hogy hibátlanul lehet használni a tvgo-t, arra következtetek, hogy Nálad a hang is rendben van. Sajnos nálunk nem. Köszönjük a Telekom közreműködő munkatársainak, hogy most már a nem közszolgálati csatornák képe is látható, ám sajnos ezeknek a Huawei M5 tableten - legalább is esetünkben - még nincs hangjuk. A Google Play-en más is jelzi, hogy a nem közszolgálati csatornák esetében nem tud hangot kicsiholni az M5 tabletjén. Kérjük, hogy a fejlesztések során ezt a problémát is szíveskedjenek megoldani.
 13. Utolsó hét
 14. A LAPTOPON vagy internet vagy VPN. Ez ilyen. Semmi köze a routernek v wifinek ehhez..
 15. 3686-ra egy darabig még nem lesz új fw. Ott a 3.97 most az utolsó publikus. Egy nagyobb átfogó frissítéseket tartalmazó fw készül hozzá. Aminek a lényege, az lenne hogy ami nem megy az nem megfoltozzák. Hanem eldobják és újra gondolják. Fél óráig alapból nem kéne frisülnie, ott valami más (is)lesz a háttérben. Illetve publik modemeknél nem hallottam még arról, hogy minden bekapcsolásnál letolja ezt. Létező dolog amúgy, hogy minden bekapcsolásnál, fw update menjen le. Nálam így van most beállítva, de 2:30 perc alatt online a modem. Úgy hogy letolja a fw updatet is közbe! Amiket leírsz látatlanba, arra azt mondanám inkább. Hogy valami miatt, pl tré jelszint miatt. Leszakad a hálózatról és újra fel akar jelentkezni, ez nem megy vár vár kezdi újra újra. Ha gondolod küld e a mac címét ránézek.
 16. A Sagemcom F@st3686 v2 is kap szoftverfrissítést ami orvosolja ezt a hibajelenséget amit írtam? Bár most 4 napja nem mertem újra indítani, nehogy megint folyamatosan frissüljön egy fél óráig.
 17. Ez lesz az új fe neve SG3G10000454, 15.-e hajnaltol ütenezetten megy ki mindenkinek. -Megoldja a tel1 sípolást - Finomhangolták a 5ghz wifi teljesítményt - Static címzési hibát megoldja
 18. Sziasztok! Problémám a következő: Kaptunk ideiglenesen egy laptopot a munkahelyemtől, amiről itthon kellene dolgoznom. A probléma az ,hogy a vpn kliens indítása után nincs net a laptopon, viszont ha a mobilomról megosztom az internetet, vagy megpróbálkozok a szomszéd (nem telekomos) internetéről bejelentkezni megy minden flottul. Telekomos routerünk van, f@st 5655v2 AC típusú.
 19. Köszönöm
 20. @Rajhóczki László SNR locknak tűnik. Lehet hogy a modem folyamatos hibavisszajelzései miatt az automatika csökkentette a sebességet a vonal stabilitásának fokozása végett. Ha nem kapcsolgatod ki minden nap és a hiba visszajelzések megszűnnek, akkor 1-2 hét alatt visszaál, de kérheted is a sebesség korlátozás megszűntetését. Természetesen ha a hibavisszajelzések nem szűnnek meg, gyakran ki/be kapcsolgatod, akkor az automatika ismét vissza fog venni a sebességből.
 21. Üdvözlök mindenkit! Gondom akadt az internet sávszélességgel. Egy évvel ezelőtt 6,1 mbit sebességem volt, ez jelenleg 3,57 mbit. Valaki meg tudja mondani, hogy miért nem jön a modem által kínált sebesség? Köszönöm.
 22. Nekem ugyan ez a jelenség van a FAST3686 v2 nél. Ha áramtalanítom, vagy csak magától újra indul többszöri szoftverfrissítést hajt végre. Szombaton egy fél óráig nem volt net... nagy nehezen állt vissza rendszer. Bosszantó. Sajnos 3-5 naponként muszáj vagyok újra indítani mert egyszerűen lelassul wi-fit is dobálja minden eszköz. Mehet az ima, hogy ne legyen szoftverfrissítés... Vicc. Hívtam a Telekomot, de erre nem tudtak magyarázatot adni.
 23. Megoldódott a probléma, hibátlanul lehet használni a tvgot. Nem tudom kinek köszönhető, de kös Köszönöm.
 24. Mikór várható az android 9 frissítés Telekom-nála huawei mate20 lite-rá?
 25. Feltöltőkártyás telefon adategyeztetésekor SMST küldenek, de a DORO telefonom nem tudja fogadni, mert hiába állítom be, valószínűleg nincs vagy nem működik ez a funkciója. Mi a teendőm? Köszi.
 26. Nálam nem történt frissítés, lehet még várni kell rá. Na mindegy, egyelőre nincs bajom a készülékkel. *kopp-kopp*
 27. Van akinek már elérhető A8-ra a frissítés?
 1. További aktivitások betöltése