Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Csülök

Tag
  • Tartalmak

    23
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Csülök eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Szia! Igen, mást nem tudok csinálni. Arra azért kíváncsi lennék, hogy mást ez miért nem zavar?
  2. June 15, 2018 már írtam erről: "Hello" szöveg megjelenése a stáblista valamelyik szereplőjének megnyomásakkor a kereső mezőben. Sokszor előfordul hogy ha rányomok egy szereplőre a stáblistából, hogy lássam a műsorban szereplő szinész filmjeit, akkor ezt írja ki a kereső találati mezőjében hogy "hello" Nagyon unom már a Telekomnak ezt a szívatását. Talán rákellene fordítaniuk néhány percet (többet biztosan nem igényelne a hiba kijavítása, megkeresni a hello szót és törölni. Ez még programozói tudást sem igényel). Ja és ha nem javítják a hibát akkor 1 hónap múlva naponként fogok egy ilyen új bejegyzést írni ide és a Facebook oldalukra. Sajnos egy mezei User többet nem tehet.
  3. Csülök

    Cisco set-top box firmware

    Sajnos még mindig nem javították, pedig időközben a 1412-ön is bejelentettem.
  4. Csülök

    Wifi wpa sérülékenység

    @acel és @anonymus köszönöm a segítséget.
  5. Csülök

    Wifi wpa sérülékenység

    Ezt nem értem. A WiFimhez ezt kihasználva nem tudnak csatlakozni, lehallgatni az adatforgalmat? Ha igen, akkor a routerem sérülékeny, azaz javításra, cserére szorul.
  6. Csülök

    Wifi wpa sérülékenység

    Sagemcom F@ST 3686 V2 routerem van. A WPA2 sérülékenységet javították már? MAGYAR_3.97.0-es a firmware.
  7. Csülök

    Cisco set-top box firmware

    Ha nem szoftveres, akkor hogy kerülhetett oda egy értelmes szó? Szerintem ez csak szándékos lehet, a szoftvernek tartalmaznia kell. Egy buta vicc a fejlesztőtől. Mindenesetre jelezni fogom, csak attól félek, hogy set top box cserével oldható meg, az viszont nekem nem jó, mert sok felvételem van.
  8. Rákerestem a stáblistáról Morgan Freemanre és a keresőben azt írta ki, hogy "hello". Brávo! Tud valaki valamit mondani róla? Ez a Telekom részéről a felhasználó szándékos szívatása. Másképp értelmezhetetlen a dolog. Nagyon sok névre keresve ugyanezt adja ki. Ha manuálisan írom be a nevet akkor rendesen keres. Ahhoz viszont, hogy beírhassam a kereső szót, törölnöm kell a hello-t. Nem lehetne, hogy üresen hagyná a kereső mezőt? Akkor egyszerűbb lenne az adott keresőszó beírása. Ezért gondolom, hogy ez szándékos szívatás. Azt márt nem is merem feltételezni, hogy nem ismerik ezt a hibát. Cisco set top boxom van. Miért kell a felhasználót szándékosan szívatni? Tudna válaszolni erre valaki valami értelmeset?
  9. Csülök

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Köszi az ötletet. Monitorozni fogom vele Sagemet. Most, hogy telepítettem a Wiresharkot azonnal el tudtam érni a setupot De lesz ez még így se...
  10. Csülök

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Köszi! A szerelő mondta, hogy megkérdezte a többieket és már találkoztak a problémával. Most úgy lépek be, hogy áramtalanítom a modemet, mert utána rövid ideig beenged. Ritkán szükséges, a WiFi csatorna váltása miatt, mert a környékünkön nagyon sok van és van aki az enyémre állítja be az övét. Meg gondolom nem árt időnként újraindítani a modemet.
  11. Csülök

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Szerintem azért, mert elképzelhető, hogy az új firmware okozza a problémát és csak bizonyos körülmények között jön elő. Régebben nekem is jó volt.
  12. Csülök

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Az egyéni hiba is lehet firmware gond, ami miatt az én konfigomat nem szereti. Másrészt vannak olyan firmware hibák is, ami nem minden esetben jön elő. Több szerelő nézte, mindenre kiterjedő módon és nem talált okot a jelenségre. Azért nem jelentkezhet általánosan, mert nem az a hardver van másnál, mint ami nálam van. Másrészt az előző szerelő mondta, hogy utánaérdeklődött és azt mondták neki, hogy ez egy ismert jelenség.
  13. Csülök

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Megtörtént a modem (Sagemcom F@ST 3686 V2) csere. Ugyanarra a Modemre cserélte, ugyanazzal a legújabb firmware-el ( MAGYAR_3.87.0). A biztonság kedvéért a szerelő a PC vezetéket is kicserélte (arról szoktam a beállításokat megnyitni( 192.168.0.1)). Először minden szuper volt, nagyon gyorsan nyitotta meg az eszköz firmware felületét. Azonban egy kis idő után kezdődött elölről. A szerelő sem tudott belépni (192.168.0.1), miközben a pingje (ping 192.168.0.1) tökéletes volt. A szerelő azt mondta, hogy ez firmware hiba és jelezni fogja.
×
×
  • Új...