Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

szelod9

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

szelod9 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Ugyan én csak egy "mezei user" vagyok, de ne akarjuk már megetetni a népet ilyen dumával. Hogy lehet az, hogy a ***** hálózatán nincs probléma csak a Telekomos felhasználók szívnak ezzel? Ugyanazon a szerveren játszunk a Digis haverral, ő 25-35-ös pinggel, én pedig fix 140-150-nel. Ugyanarra a szerverre csatlakozva, ugyanabban az időpontban. Ezt azért érdekesnek találom. Erre mi a magyarázat?
  2. Ugyanez a probléma nálam is és több Telekomos ismerősömnél is. Kb 10 emberről van infóm saját magamon kívül. A hibát Rocket Leagueben tapasztaljuk. Játszhatatlan a játék, folyamatosan 150 körüli Ping. Néha normális 30 is összejön valahogy. Borzalmas! 1000/25 net nálam, Kaon CG3000-rel. Egy hulladék az egész szolgáltatás, szörnyű a minősége a routernek és a kapcsolatnak is. Folyamatos packet lossok, magas ping, szakadozó kapcsolat. Kritikán aluli a szolgáltatás minősége 2021-ben! A magyar játékos csoportban az összes Telekomos jelezte ezt a hibát, így nem egyedi esetről van szó. Nálunk az utóbbi másfél hónapban tűnt fel, egyre gyakrabban.
  3. szelod9

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy amint az IPTV Set top boxot bekapcsolom elmegy az internet WI-FIn, kábelen használható tovább a net. A TV nem akadozik, az hivátlanul megy. Set Top Box kikapcsolás után a wifi is hibátlanul megy. Valaki találkozott már ilyennel? Újraindítás nem oldotta meg. 3686 V2 Alkalmazott szabvány EuroDOCSIS 3.0 Hardver verzió V2.0 Szoftver verzió MAGYAR_3.97.0 Model Name FAST3686
  4. szelod9

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok! Segítsetek, mert mindjárt kib...... az ablakon a dolgokat. Szóval a szituáció: A csatlakoztatott eszközöket rendszeresen ledobálja a router a WiFiről. Telefonon hitelesítési problémára hivatkozik. Az IPTV jól megy, a laptop néha droppol, a telefon használhatatlan. Laptophűtőn van a router, mert a tetőtérben van, de így is ledobál. Van valami tippetek?
×
×
  • Új...