abit

Tag
 • Tartalmak

  410
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

abit a fórumon

 • Rang
  Megatudós
  16
  16

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  500+
  500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  50+
  50+

  TV Guru

  Otthon vagyok a televízió témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Internet guru

  Otthon vagyok az internet témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

 1. Ez jó hír, én örülök neki, mert néha nagyon jól tudott jönni a WiFi Fon. Arról van valami info, hogy kb mikor lesz használható?
 2. Szia @blaszlo, Nálam is bekapcsolt a WiFi Fon. Azt hallottam, hogy hamarosan újra elérhető lesz, szóval lehet azért kapcsolták be, majd meglátjuk mi sül ki belőle. Weboldalon/fórumokon biztos, hogy lesz róla szó, ha újra elindítják.
 3. Vagy esetleg ha sokáig vagy kint, érdemes helyi SIM-et venni.
 4. Szia @ntamas, Néhány helyen már olvastam erről a "nagyszerű" újdonságról. Engem szerencsére nem érint, de elég bosszantó lehet az érintetteknek, nem igazán értem, hogy minek kellett ezt bevezetni (oké, biztonság...) Sokkal jobb lett volna, ha csak egy értesítést küldene hogy rootolt a telefonod, és így nem a legbiztonságosabb használni az appot. Ezzel kapcsolatban itt tudsz észrevételt jelezni: [link], vagy a Play-en visszajelzés opcióban. Ha sokan jeleznek, talán van esély, hogy újra használhatóvá teszik rootolt készülékeken is, addig meg érdemes feltenni egy régebbi .apk-t.
 5. Mikor dobta fel az ajánlatot? Egyébként ez minden szerdán van Domino day néven, és 24 órára választható net/perc. Októberben összesen 5 gigát lehet aktiválni, arra értette.
 6. Hello @Drahos Andrea, Táblagépen, Androidos emulátoron is be lehet aktiválni. Ha ez nem áll fenn, mint megoldás, akkor érdemes egy olyan ismerős segítségét kérni, aki ideglenesen hozzá tudja adni az előfizetésed a Telekom appon belül, és aktiválni neked a Domino Most-ot.
 7. Szia @sepy65, A Telekom által adott ONT-ot nem lehet lecserélni, csak az működik a hálózaton. Routerválasztásban [itt] tudnak segíteni.
 8. Hello @speedy, Én alaplaphibára gyanakszom leírásod alapján, de szoftveres is lehet a gond. Vidd minél hamarabb szervizbe, a hivatalos Huawei szervizek keresőjét itt találod: szervizkereső
 9. Szia @Egy magányos csirke, Nyisd meg a Telekom appot, válaszd ki az előfizetésed. Ha nincs még hozzáadva, regisztráld be. Koppints a második opcióra, a '+' fülre. Válaszd ki a Bekapcsolható adat-szolgáltatások/hangszolgáltatások opciót, keresd meg az ingyenes Domino Day 1 GB/300 MB és 30 perc/100 perc opciót, válaszd ki a neked tetszőt és aktiváld. Miután megérkezik a 1777-es számról a bekapcsolást jelző SMS, a szolgáltatás aktív lesz, és attól számítva 24 órán keresztül használhatod, amíg el nem fogy.
 10. Nálad milyen problémát, hibát jelez összerendeléskor? Vagy csak a távoli felvétel akar működni? Nálam jelenleg azt írja az app, hogy hibás PIN-kód, ha QR kóddal próbálom összerendelni, akkor is.
 11. Szia @Dzsoni, Szerintem elsőként próbáld ki egy másik kábellel összekötni (legyen szintén Cat5e vagy Cat6 kategóriájú) az ONT-ot és a routert, nézd meg úgy mit produkál. Mérésnél érdemes a Telekom szerverén mérni Speedtesttel, Win10-es alkalmazással.
 12. Nemsokára megjelennek a Xiaomi termékek, telefonok már vannak az árlistában, Redmi 7 és Mi 9SE. Az ügyfélszolgálat azt mondta, otthoni okoseszközök, Mi Band is kapható lesz.
 13. Újraindítottam a STB-ot, és újratelepítettem a Műsorújság appot, most már a távoli összerendelés sikerült, de a távirányító funkció még nem. Érdemes az újraindítást és az újratelepítést megpróbálni, hátha használ valamit.
 14. Szia @blaszlo, Nálam is jelentkezik egyik mobilon a hiba, ugyanezzel az elosztóval és STB-vel, nem tudom összerendelni, hibát ír. Másik mobilon meg sikeres volt az összerendelés, és működik is a funkció, szóval érdekes. Ha talalok valami megoldást, megírom azonnal.
 15. Szia @j22, Értelemszerűen az ő nevére kell leadni az igényt, és őt fogják keresni, tehát a te nevedre nem lehet rendelni, ha nem a te neveden van a szolgáltatás. De attól függetlenül, hogy az ő nevén van az otthoni előfizetés , a készüléket minden további nélkül használhatod a Domino-s SIM kártyáddal.