Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag

Tag
  • Tartalmak

    210
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Törölt_tag eredményei

  1. Törölt_tag

    IPTV

    Attól, hogy nincs HD csatornára előfizetésed, még a box HDMI csatlakozóján ott van a kimeneti jel, igaz nem HDMi minőségnem de ott van. Nézd végig a beállításokat, mind a boxon, mind a TV-nél. Arra is figyelj, hogy ha esetleg EuroScart kábel be van dugva a Tévébe, akkor azt húzd ki és úgy is próbáld ki. A régdebbi EuroScart kábeleknél vab egy hurok, az újaknál meg az össze kivezetés megy a dugó másik végéhez. Ez a hurok az EuroScart-nál azt a szerepet látja el, hogy ha ezen a jábon jelet kap az eszköz, jelen esteben a Tévé akkor automatikusan ezt válassza ki bemeneti forrásnak, szóval ezért próbál ki hogy ha ez be van dugva, akkopr húzd ki.
  2. Törölt_tag

    Rangok

    Amúgy ez sem a valós rang, mert a fokozatom valójában Nyugdíjjas Altábornagy.
  3. Törölt_tag

    Kábelnet

    A Cisco EPC3925-nek 192.168.100.1 a címe, a 192.168.0.1 cím a routerének í címe, de nem ott minden esetben lehet állítani a Wifi jelszót, szóval 192.168.100.1 -es címet kell használni. Megint egy nagy fekete pont neked.
  4. Ajánlott tértivevényes levélben fel kell szólítani a szolgáltatót, a vételár és annak mindenkori jegybanki kamatainak visszatérítésére 15 napon belül. Ha a tértívevényen ott lesz az átvétel dátuma, ettől kell számítani 15 naptári napot (PTK), utánna vársz még kb 1 hetet és ha ezek után sem fizetik vissza a kifizetett vételárat és annak mindekori törvényes kamatait (napi jegybanki kamat 2-szerese), akkor írni kell a "Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnak" leírni a történteket, lemásolni a nekik írt levelet és a tértivevényt, és kérni kell a Fogyasztóvédelmi Eljárás lefolytatását. Az eljárás illetékmentes, nem kell fizetni a fogyasztónak az eljárásért, és interneten email-ben is lehet elindítani, vagy faxon elküldve a dokumentumoikat, vagy emaiben csatolva.
  5. Törölt_tag

    TV GO

    Sajnos ez van, úgylátszik erre van igény,. vagy a keresekdelmi adók ezeket tudták megvenni. Mindenesetre elég elkeserítő, asztróshow, asztróvilág, szappanoperák, ******* közt, big ******, vak világ, stb ...
  6. Törölt_tag

    TV GO

    Azt nem írják pontosan, hogy magyarország területéről használható, csak azt írják, hogy magyarországi IP címről ghasználható. Nem mindegy, hogy vidd ki, vagy idd ki! Az a magyarországi IP cím miért ne lehetne egy magyarországi proxy szerver címe?!
  7. Törölt_tag

    Műholdas televízió

    Később még bánni fogod, hogy a régi boxot cserélték erre, mert ez sajnos olyan, amilyen...
  8. Törölt_tag

    Kábelnet

    Mint írtam, érdeklődés megvan, csak nem jó helyen publikálod. Amúgy EPC3925-höz és a D-Link DCM704-hez használt FW-rel, azzal amit a Telekom is használ, mind a kettő kábelmódem átkapcsolhatód Bridged módba. Az hogy ez neked nem sikerül, mert nem jól csinálod, arról csak te tehetsz.
  9. Törölt_tag

    Műholdas televízió

    Itt vannak az ÁSZF-ek (Álltalános Szerződése Feltételek): http://www.telekom.hu/rolunk/szolgaltatasok/aszf, az Intenet ÁSZF itt van: http://www.telekom.hu/rolunk/szolgaltatasok/aszf/internet , a TV ÁSZF itt van: http://www.telekom.hu/rolunk/szolgaltatasok/aszf/tv , a Telefon ÁSZF itt van: http://www.telekom.hu/rolunk/szolgaltatasok/aszf/vezetekestelefon . Letöltöd ezeket: Intenet ÁSZF http://www.telekom.hu/static/sw/download/Egyeni_Internet_aszf_20150101.pdf (46.oldal 9.3.2.-es pont Áthelyzés, oldal közeke felé a,b,c,d, pontok és alatta a b,c, pontoknál írják), TV ÁSZF http://www.telekom.hu/static/sw/download/Tv_aszf_torzsresz_20150201.pdf (a 48. oldal aljától 9.3.2.-es ponz Áthelyezés, 49 oldal közepén a,b,c,d, pontok és alatta a b,c, pontokaban írják), Telefon ÁSZF http://www.telekom.hu/static/sw/download/Egyeni_vezetekestelefon_aszf_torzsresz_20150201.pdf (58. oldal elejétől 9.3.2.-es pont majd az oldal közepétől a,b,c,d, pontok és alatt a b,c, pontoknál írják). Töltsd le ezeket és nézd meg, mindegyikben írják. Azért egy kicsit furcsa lenne, ha valaki 2 éves hűséget vállana valamire és kb 1 hónap után elköltözik mert pld lakást cserél és utánna még 23 hónapig fizetne a szolgáltatónak. Pontosan azért írják ezeket mert előfordulhatnak ilyen esetek. Remélem segítettem. Üdv.
  10. Törölt_tag

    Műholdas televízió

    Töltsd le a ÁSZF törszrészét és ott a 9.3.2.-es pont c bekezdése szerinti és az alatta lévő bekezdés szerint megszüntetheted a határozott (húségidős előfizetést) és nem kell kötbért fizetned!
  11. Ez készülék beállítástól is függ. A *31# ami egy prefix a szám elé, azt a készüléken is be lehet állítani, habár erőssenm készülkéfüggő, illetve az azon lévő rendszertől is függő dolog. Leegyszerűsítve, 2 félét lehet kapni: 1. Olcsót , 2. Jót
  12. Törölt_tag

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Ez egyébbként nem teljesen igaz, mert nálam 2007-től müködik 2-db dedikált NDAS 100Mbit/sec eszköz, és olvasáskor valamint íráskor is hozza a 95-98 Mbit/sec sebességet mind a kettő. Csak akkor lassul le, amikor valamelyik gépről tle, vagy feltölttök.
  13. Törölt_tag

    TV rendelés

    Az írtad, hogy 23 napja vársz rá, a Telekom álltal vállalt 30 napból. Akkor nem értem ennyi késés után miért írnak 10 napot, amikor már csak 7 nap van hátra a 30 napból. Egy magára valamit adó távközlési cég, azért ilyenkor előbbgre veszi és villámgyorsan küldeti ki a futárral.
  14. Törölt_tag

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Ha a vinyók múködnek a PC-én és ott nincs ilyen lassulás, akkor csak a ruterben van valami ami ezt okozza, de lehet az USB kábel hibája is. Próbál ki egy USB 2.0-ás kábellel, mert mint írtad a vinyók USB 3.0-asok, de a ruter az USB 2.0-ás és lehet hogy a kábel nem megfelelő az USB 2.0-ás ruternek.
  15. Törölt_tag

    Mobil hangszolgáltatás

    A kábel behúzásárhoz a Telekom egy meglévő foldalatti alépítményébe semmiféle engedélyhez nincs kötve, úgyanúgy, mint amikor a józsibácsi elvágja a kábelt és az cserélni kell. Én arról írtam, hogy a meglévő kábelt ki kellene cserélnie a telkom,nak a régi 0,6-os rézkábelt egy 0,8-as rézkábelre, a központ Szugló utca és Róna utca sarok kábelistolya és az Egressy nagyelosztó közötti kb olyan 1,8 Km-es szakaszt, valamint az Egressy nagyelosztó és Miskolci utca sarkán lévő elosztó, ami kb olyan 1 Km-es szakasz. Amíg ezt nem teszik meg addig a ezene a teljes zskaszon senki sem tud 1 Mbit/sec ADSL-nél nagyobb szolgáltatást nyújtani, ******
×
×
  • Új...