Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

JamesWagner

Tag
  • Tartalmak

    18
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

JamesWagner eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

  1. JamesWagner

    Mobilinternet

    Csak azt áruld el, hogy még is hogyan tudnának 3G antenna segítségével hozzáférni a TE BELSŐ hálózatodhoz??? Fizikailag képtelenség 3G-vel akár egy WiFi, akár egy LAN hálózatra betörni!!! Ha te is 3G-t használsz, akkor sem tudnak megtámadni, mert a hálózat titkosítva van. Ha be is törnek a hálózatodra, hogyan tudnának TÖNKRETENNI berendezéseket? Fizikailag ez is képtelenség. Az, hogy neked mindenből a legdrágább van, és még a szolgáltatót rágalmazod hogy nem segít, csak hab a tortán. A szolgáltató nem tehet arról, ha a szomszédodban pl egy illegális CB rádióállomás működik. Ha valami zavarja a vételedet pl a televíziókészüléken vagy bármely más levegőben terjedő szolgáltatással kapcsolatban, akkor fordulj a Nemzeti Média és Hírközlési Hatósághoz! Szerk.: Ha meg londonban dolgoztál, akkor nem kellett 3 évet dolgoznod érte :)
  2. JamesWagner

    Mobilinternet

    Hát igen, és mi meg ma jöttünk le a falvédőről. Ahhoz képest, hogy nincs másfél éve bevételed, igen drága eszközöket vásárolsz magadnak :) És igen, távolról 3G-s hálózat segítségével mindent tönkre tudnak tenni neked. És természetesen a lehető legdrágább eszközeidet. Ja igen, azért a bankszámlaszámod megírhattad volna, hogy sok pénzt utaljunk neked MIELŐTT éhenhalnál!!! :(
  3. JamesWagner

    Műholdas televízió

    Most én is vettem a fáradtságot, és megnéztem ezt az alkalmazást! Nálam 1 hete van Interaktív SAT TV. Még nem ellenőriztem. Valóban nem működik a YouTube alkalmazás! A hibajelenség teljesen ugyan az, mint amit abaladar65 felhasználó leírt! Kiváncsian várom a megoldásokat én is! :)
  4. JamesWagner

    Műholdas televízió

    Köszönöm a segítő választ!!! A Boxot tegnap este már nem volt lelkierőm cserélgetni. Ma viszont megtettem. Kiderült, hogy a box behalt. Már be sem bootol mindig... élt 2 órát nálam :D Ennyit ezekről az eszközökről! Bejelentettem hibára, 72 órán belül cserélik :)
  5. JamesWagner

    Műholdas televízió

    Öröm és boldogság, ma felszerelték nálam az interaktív SAT TV szolgáltatást, de....   Sajnos fél nap elteltével az egyik boxon (Huawei EC2208S) egy parabola antenna kis piros X-el áthúzva jelent meg! A menübe belátogatva a jelszint: 0% Jel/Zaj viszony: 80% A többi 2 boxon a jelszint 60% körüli, a jel/zaj viszony szintén 80%   A kollégák a megbeszélt 14:00 helyett 16:00-ra értek ki. Gyorsan feldobták a boxokat, és már ott sem voltak. Még nem jelentettem be hibára, mert este van... kérdésem, hogy nem kellett volna mondjuk megmérniük a parabolámat? Már 5 éve fent van a fejegység is, senki sem nyúlt hozzá.   Leellenőriztem a koax kábelt, a boxot is ujraindítottam, de ezek nem oldották meg a bajt. Tippetek van?
  6. JamesWagner

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    A feltoltesi sebessegem 1Mbit maradt. Majd meglassuk mi lesz :)
  7. JamesWagner

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Tegnap kijott egy kedves T-Home munkatars, es lecserelte a modemem egy VDSL kepes Speedport tipusra. Most vegre jon a 20Mbit teljes sebesseggel. Ez eddig ADSL2+ -on csak 13Mbit korul ment. Termeszetesen beallitottam hogyncsak modemkent uzemeljen. A tobbit a sajat eszkozeim kezelik. Igy nem lesz gondom a tuzfallal, es portot is tudok nyitni. ☺
  8. JamesWagner

    Vezetékes telefon

    No igen, ez is lehet :D Nem rossz megoldás a VoIP. Én ma már feleslegesnek tartom az otthoni telefonszolgáltatást. A mobilszolgáltatók csak úgy öntik a nyakunkba a sok kedvező ajánlatokat, a családbarát kedvezményeket. Ma már a 120 éves dédinek is saját mobiltelefon előfizetése van. A hivatalos ügyeket is el lehet intézni mobiltelefonról. Persze vannak érvek a vezetékes mellett is, de a modern világban egyre hátrébb szorul ez...
  9. JamesWagner

    Műholdas televízió

    Sokan tudják, hogy sajnos a szolgáltató által biztosított eszközök nem a működésük stabilitásairól híresek. Az átlagfelhasználóknak tökéletesek. Elmennek ezek is. De aki komolyabban kihasználja őket, azoknál már jelentkeznek a nem súlyos, de kellemetlen hibák.   Ilyen például a Sagem boxok *******yása, képhibái. A ZTE csodák WiFi problémái, portnyitási gondjai. Természetesen érthető, hogy a szolgáltató költséghatékony úton szeretné megoldani a szolgáltatás biztosítását. Ne menjünk bele abba, hogy drágább 3x kicserélni valamit, mint 1x jól megcsinálni. Nálam például annó a ZTE csodakütyüt nem voltak hajlandóak kicserélni, hiába volt hasznlhatatlan a WiFi, és nem tudtam normálisan portokat nyitni. Ekkor lemondtam a telefonszolgáltatást, és saját hardvereket és saját hálózatot építettem ki megfelelő minőségű vezetékekkel és hardverekkel.   A lényeg, hogy szerintem sokan törekedünk arra, hogy a saját forrásból és megbízható készülékeinket használjuk. Ha már nem szolgáltat profi minőségű hardvert a szolgáltató, legalább engedje meg, hogy a saját eszközeimet használhassam ott, ahol ez lehetséges.
  10. JamesWagner

    Vezetékes telefon

    Szia!   Kicsit félre lett kutyulva az információáradat :)   Valószínűleg van még élő analóg telefonszolgáltatásod. Ez esetben a bejövő telefonvonalat a Splitter LINE oldalába dugd. Ezt követően az ADSL modemet a Splitter MODEM csatlakozójába, a telefont pedig a PHONE csatlakozójába kell dugni.   Amennyiben a későbbiekben digitális telefon előfizetésed lesz, kapni fogsz egy VoIP tudással rendelkező modemet (ezek a ZTE, stb csodák...). Mely helyettesíteni fogja a jelenlegi D-Link modemed. Ezen már lesz egy PHONE csatlakozó. Ebben az esetben a szűrőre nem lesz szükség.   Elképzelhető, hogy a sok infót nem tudtad hírtelen feldolgozni, ezért nem világos :)
  11. JamesWagner

    Műholdas televízió

    A SAGEM készülékekkel már évek óta problémák tapasztalhatóak. Valószínűleg hardveresen gyenge.   Amit próbálj ki, mielőtt a "földre ejtenéd": Lépj be a beállítás menübe, és csinálj egy alapbeállítás visszaállítást (Hard Reset)!!!   Ha ez sem segít, tessék hívni az ügyfélszolgálatot! :)
  12. JamesWagner

    Műholdas televízió

    Egyébként kezdek kissé türelmetlenné vállni. 16.-ik napja várom, hogy időpontot egyeztessenek velem a szerelők az interaktív SAT TV bekötését illetően. Hétfőn felhívtam az ügyfélszolgálatot, és még akkor sem tudtak időpontot adni. :(
  13. JamesWagner

    IPTV

    Most direkt bekapcsoltam, és igen, nálam is mennek! :)
  14. JamesWagner

    Műholdas televízió

    Köszönöm a választ Vero!   Farao!   A szerelőnek a szolgáltatás működéséhez szükséges kiépítést el kell végeznie. Az Interaktív SAT TV szolgáltatáshoz internetre is szükség van. Tehát neki legalább azt a szakaszt ki kell építenie, ami az interaktív szolgáltatás eléréséhez szükséges. Az más kérdés, hogy nem a dizájnra fognak törekedni...   Szólj be az ügyfélszolgálatra, és jelezd a hibát!
  15. JamesWagner

    IPTV

    Szia Robin! Már értem. Szóval 15m szakaszt szeretnél kiépíteni. Ez igen kis távolság. Ezen a szakaszon nyugodtan használhatnál sima UTP kábelt. A mai készre szerelt UTP kábelek szinte mindegyike Cat5e (1000Mbit/s) kategóriájúak. A kábelnek 15m-en alig van csillapítása. Zavarni pedig biztos nem fogja semmi (ha csak nem indítasz be a kábel mellett egy sarokcsiszolót, de még az sem dúrva).   Természetesen megveheted a Cat6-os kábelt, nem okozol vele semmi rosszat (persze ahhoz Cat6-os csatlakozók is kellenek a végpontokon, amik egy mezei routerben vagy STB-ban nincs). Simán meg lehet hajlítani 90 fokban. Én 15m-en feleslegesnek tartom. 15m UTP kábelt max 1000Ft-ért vehetsz, a többit pedig elköltheted sörre! :D
×
×
  • Új...