Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

crepleewolf

Tag
  • Tartalmak

    34
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

crepleewolf eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. crepleewolf

    Mi lehet a gond?

    Rendben,azt minél előbb meglépem. Köszönöm a segítséget.
  2. crepleewolf

    Mi lehet a gond?

    Benne,mivel a telefon vonal analóg,és kell az elosztó. Ha rendelek gyorsító opciót,ami ugye mobilnetes valami,akkor mennyivel gyorsulhat a fel és le?
  3. crepleewolf

    Mi lehet a gond?

    Most volt a szerelő. A fali doboz volt eloxidálódva. most már a sebesség is jó,az elérhető maximum,a feltöltés meg eléri a 25 megát. vagyis a kép : http://www.speedtest.net/result/7109299837.png A szerelő szerint ez a max,nekem meg a feltöltés a fontos youtube miatt
  4. crepleewolf

    Mi lehet a gond?

    Ok,megmondom neki. Aztán majd meglátjuk,mi az eredmény.
  5. crepleewolf

    Mi lehet a gond?

    Az nem lehet digitális,ugyanis 12 éve nem váltottam telefon csomagot,és nem is jelezték,hogy digitális lenne. Mondjuk telefon vonal van,de telefon készülék 5 éve nincs,amikor meguntam a sok bejövő reklámhívást,és kihúztam az elosztóból. Ezt a pórbát meghagyom a szerelőnek,vagy ha elmenne ismét a net,akkor teszek egy próbát.
  6. crepleewolf

    Mi lehet a gond?

    a szerelő kötötte be így,analóg vonalam van,nem digitális. ha most kihúzom a netet,biztos hogy 1-2 napig megint nem kapcsolódik fel.
  7. crepleewolf

    Mi lehet a gond?

    Fogom is jelezni. Véleményem szerint rossz ez a modem,ráadásul rossz a telefon-net elosztó is,mivel bejövő híváskor elmegy a net.
  8. crepleewolf

    Mi lehet a gond?

    Remélhetőleg hétfőn jön a szerelő,akkor beméretem vele a vonalat. Addig itt van amit kértél: Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 7712/55142 kbps Attainable Rate(Up/Down) 32535/57467 kbps Noise Margin(Up/Down) 19.6/6.2 dB Line Attenuation(Up/Down) 25.8/21.1 dB Output Power(Up/Down) 9.6/14.3 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 61/233 Interleave Delay(Up/Down) 1/8 ms INP(Up/Down) 1/1 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/34314 FEC Errors(Up/Down) 214/6208208
  9. crepleewolf

    Mi lehet a gond?

    Ma reggel visszajött a net,remélem kibírja hétfőig. addig is egy érdekesség : Actual Rate(Up/Down) 7712/55142 kbps Attainable Rate(Up/Down) 32562/55017 kbps azt nem értem,hogy ha ez a max,miért érhető el a 100 megás csomag,ha csak 50-et tud a hálózat? és a 15 megás feltöltésem miért csökkent le ennyire?
  10. crepleewolf

    Mi lehet a gond?

    Délbe jelentettem,csak kíváncsi vagyok,volt e már másnál is ilyen,és el lehet e hárítani a hibát önerőből,vagy mindenképp kell a szervíz.
  11. crepleewolf

    Mi lehet a gond?

    Sziasztok. Hétfőn cserélték ki a működő ZTE modememet egy ugyanolyan ZTE modemre,mivel díjcsomagot váltottam felfelé. Este elment a net,én meg türelmesen vártam,hátha központi a hiba.Mivel másnap estig semmi nem változott,így jelentettem a hibát.Tegnap kint volt a szerelő,persze időközben megjött a net.Nem csinált semmit,beírta,hogy hiba elhárítva. Ma reggel ismét elment a net,a jelenség ugyanaz.A modemen folyamatosan villog az Access led,és nem csatlakozik fel. Ez modem hiba lenne,vagy központi hiba? Esetleg a kiinduló pont és a végpont között lehet valahol hiba? Azt elfelejtettem leírni,hogy amíg volt net kapcsolat,a speedtesten mért letöltési sebesség maradt a régi,viszont a feltöltési sebesség a negyedére csökkent.
  12. Nálam másnap már átállították a díjcsomagot,csak arról feledkeztek meg,hogy a 10 éve adott modem nem jó a vdsl-hez,így most másik mobilszolgáltató netjéről csigulok,és várom,hogy küldjenek cuccot,mert így van gyors net,csak használni nem tudom.
  13. az lehet,de nem egyszerre kettőben. bejelentettem a hibát,hibajegy megvan,most várom a fejleményeket.
  14. jó,felhívom őket. amúgy az a noname fehér modem kb 7 éve már csak füstgenerátornak jó.
  15. ok,és azt miért nem tudják odabent,hogy nekem 10 éve a fehér noname modem van,amit még ők adtak,és azóta nem volt cserélve hivatalosan?
×
×
  • Új...