Törölt_tag4676

Tag
 • Tartalmak

  12
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag4676 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. kábelnet

  mindenképp technológia váltás! rezes internet a legszarabb, koaxon vagy optikán kevesebb gondod lesz!
 2. érdemes lenne e-mailt írni nekik, mert ezt nem fogják elolvasni.. és T-pontban pedig semmit sem szabad intézni mert mindent elcsesznek és félretájékoztatnak!
 3. nálunk a samsung smart tv távirányítója vezérli a stb-t és nem állítottam be semmit :)
 4. AV, Input vagy Source. Attól függ, hogy a stb milyen kábellel van összekötve SCART vagy HDMI. Ha HDMI akkor szerencse mert minden tv-nél HDMI 1-2 vagy 3-at kell kiválasztani, ha scart, akkor külső szokott lenni, vagy komponens.. Végig kell nézni. nem hiszem h az stb problémája lenne, csak a bemenet állt vissza, ezt pedig 1-2 gombnyomással vissza lehet állítani, de fontos h a tv távirányítóján kell keresni a gombokat, ne a kapott stb távirányítón !
 5. digitális keresést kell választani, mert ha nem kérdezi, akkor simán analógon keres, ott meg nem lesz semmi.. elő kell keresni a tv útmutatóját és az alapján újrahangolni a tv-t :)
 6. vissza kell vinni a garancia papírral, ez szerintem 90% h box hiba :)
 7. wifi hibát szuperszervíz kezel, ha kábelesen nem akad akkor nincs gond az internettel. mindenképpen ajánlom a sorrendi újraindítást! router és a 3 stb áramtalanítása de úgy h egyenként kell majd visszakapcsolni és ez lehető legyen! fél perc teljen el azért. elsőnek a routert kell visszadugni, ha megjött a net kb. 2 perc után aztán ha van felvevős stb akkor először azt kell visszadugni, megkell várni míg betölt és elindul az adás. utána mindegy melyiket de akkor is csak 1-et. ha betöltött az is, utána lehet a 3-at. ha így sem segít akkor hibabejelentés hogy az iptv szakadozik, minden stb-n. akkor kell mondani hogy sorrendi újraindítás volt csinálva javaslatra de az sem segített. ez a cisco router gondolom nem saját, hanem a szolgáltatáshoz járt. ha plusz router is van, akkor azt érdemes kikötni, hogy ne befolyásolja a dolgokat, úgy megnézni a netet. ha kábelnet van, akkor érdemes hátul benyomni a reset gombot éles eszközzel egy 10-15 mp-re, de csak akkor ha knet, máskülönben felh. név és jelszó törlődik és adatforgalom nem lesz, ezt szuperszervíz kemény 2200 ért állítja vissza :)
 8. 5 jegyű jelszó, az egy titkos jelszó és csak személyes ügyfélszolgálaton módosítanak. Már nagyon régóta nem állítanak be MT utolsó 5 számjegyét.. Illetve ez *****ség h születési dátum, mert szerződéskötéskor az előfizetőnek kellett hogy megadja!! Ha van internet előfizetés akkor ahhoz tartozik egy t-online-os e-mail cím, azzal és annak a jelszavával belehet lépni! ez szerződésen van rajta, de ha már csak az e-mail ismert akkor hibabejelentőn változtatnak hozzá jelszót személyes adatok ellenében, de ehhez kell ismerni az e-mail címet!
 9. véletlen nem lett eltüntetve? menüben a csatorna beállításoknál ez leellenőrizhető!
 10. Huawei boxon nem lesz gyári reset, esetleg menüből rendszer újraindítás.. kártya ki-be segíthet..
 11. Szia!Van egyáltalán másik mobilnet aktív a telefonszámon? Vagy egyáltalán lesz-e elég pénz a kártyán? :)
 12. Üdv. Attól függ, hogy milyen technológia szolgáltatással rendelkezel. Ha rézérpáron lévő internettel, akkor a homegateway resetelése után a felhasználónév és jelszó páros törlődik, így adatforgalom nem lesz az eszközön. Először ezt kell visszaállítani, hogy egyáltalán legyen internet :)