Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Vaja Attila

Tag
  • Tartalmak

    17
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Vaja Attila eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

  • Egyéb guru
  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. 03.31-én még mindig nincs elhárítva. Szóltam a szomszédomnak már kb egy hete. Ő telekomos. Most írtam egy e-mail-t az ügyfélszolgálatra képekkel. Mit lehet még tenni?
  2. Ma 03.11-én még mindig nincs elhárítva a hiba. Megint viharos szél van ha szakad akkor viszi a jelenlegi szolgáltatóm kábelét is. Már azon gondolkodom, hogy levágom a pi..ába a házról. Átdobom a saját kábelem felett és csááááá.
  3. Mondtam. Vették. Most megint bejelentettem. Megint hibajegy.
  4. Nem is pénz kell. Nem is értem ez, hogy jön ide. De ha lesz megint egy vihar akkor a jelenlegi (*****) szolgáltatásom sem lesz mert annak a kábele tartja. Az utca felett átmenő kábel pedig belóg nagyon. Egy teherautó simán lepókhálózna. Nekik tennék, jót, hogy zavartalan legyen a szolgáltatásuk és nem foglalkoznak vele. Faxa.
  5. Régen telekomos voltam. Azért annak jelentem be mert az ő kábele. A kábel itt maradt a házfalon és a ház előtti oszlopról a széltől szakadt le. A kábel tv-m kábele tartja.
  6. Sziasztok. Általában mennyi idő szokott a hiba bejelntéstől kezdve a megoldásig eltelni? Hétfőn (2020.03.02) bejelentettem, hogy a kábel az oszlopon le van szakadva, a kábel tv-m kábele tartja; az utcán keresztül menő kábel pedig belóg. Még mindig nincs megcsinálva szombaton (2020.03.07). 72 órát mondtak. Már nem vagyok telekomos lehet ez a gond? Hívjam megint őket? Verjem az asztalt? Köszi.
  7. Vaja Attila

    Port nyitás

    Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. A life is feudal your own c. játékkal játszok. Sajnos nem tudnak az otthoni játék szerveremhez csatlakozni mivel nem is látják. Elméletileg a a játék fórumán azt írják, hogy ki kell nyitni a 28000-28003ig a portokat. Speedport w724v típusú routerem van elméletileg aktiváltam a portokat de mégsem látják a szerveremet. Külső port ellenörző oldal pedig azt írja, hogy nincs nyitva. Valaki tudna egy igazán szájbarágós leírást adni vagy egy linket, hogy mit és hol csináljak, hogy működjön a játék rendesen? A hangsúly a szálybarágóson van. ? Köszönöm.
  8. Vaja Attila

    Telekom Wi-Fi Fon

    Sziasztok. Otthoni csomagos vagyok. Már kétszer kérdeztem az ügyfélszolgálatot, hogy mikor kapom meg a felhaszn./jelszó párost, de még semmi. Valaki kapott már?
  9. Vaja Attila

    Telekom Wi-Fi Fon

    Sziasztok. Ma vettem észre a Telakom fon-t. Mindenféleképpen csak postán küldik ki a felh./jelszó párost? Ugyanis nekem nincs papír alapú számlázás. Pl E-mail nem lehetséges variáció? Csak otthoni interenet van, mobil nincs. Köszi.
  10. Vaja Attila

    Internet probléma

    Hol laksz? Nálunk, Borsod megye, Nyékládházán még nem megy. Update: Megy már nálunk is. Kiváncsi vagyok a problémára.
  11. Vaja Attila

    Internet probléma

    Szia. Nálunk pl a facebook és a hozzá kapcsolodó oldalak nem mennek. Szerintem a hiba nem nálunk van hanem a T-nél, mert mobilnettel mennek. Kiváncsi vagyok, hogy mikor javul meg.
  12. Vaja Attila

    Magenta 1

    Értem. Köszönöm a segítséget. Elgondolkodtató, hogy megéri-e -2-3e ft olcsósság, hogy a kollégáimmal nem tudok ingyen beszélni. Lehet több elmenne ott. Azt hittem, hogy többet ki lehet hozni a Magentából. Köszi. Szép napot.
  13. Vaja Attila

    Magenta 1

    9000? Én 13490ft látok.
  14. Vaja Attila

    Magenta 1

    Ha jól látom akkor 13490ft + 2*4000ft (NextS)+bérleti díj. Sajnos nem sokkal olcsóbb.
  15. Vaja Attila

    Magenta 1

    Köszönöm. És ha nem adható? Akkor hogy alakul a magenta ára?
×
×
  • Új...