Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

dangab

Tag
 • Tartalmak

  15
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

dangab eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

 • Egyéb guru
 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. dangab

  TV GO Magentásként

  Köszönöm, közben megoldódott,a DLink Mash hálózat volt a bűnös, szerencsére összeomlott este az egész,hibásak az eszközök. Most a Telekomos modemről működik a Go.
 2. dangab

  TV GO Magentásként

  Üdv. Csomagot váltottam Mobil L+10 GB, hűséggel,erre már nincs Magentásként adathasználat nélküli TV GO ? Ügyintéző szerint még van,de veszi le a gigákat a keretemből. Másik kérdésem,ha már nincs erre lehetőség, akkor wifin miért nem indul el az app mobiltelefonon?( Frissítve van) Köszönöm.
 3. Nekem ma jött meg a D-Link,ingyen volt,illetve 2 év hűségért.A beüzemelésnél már megakadtam,a tekekomos útmutató az nem jött be,rögtön az appal kell kezdeni és azt követni. Kb 10 perc alatt felállt a rendszer,kétszintes lakásban is látják egymást tökéletesen,a 4K videók is szuperül jönnek. A sebesség az nagyon ingadozik,van amikor 49-50 ,van amikor 100 körül ,500 megás előfizetésem van.Nat az nincs rajta. Egyenlőre arra sem jöttem rá,hogy a boxkábelt miként lehet kiváltani,szerintem ez a box ezt nem tudja,pedig minimum 1 boxot ki kellene a kábelből venni,kellene a modemben 1 hely közvetlen a laptopnak. Holnap ügyfelest megkérdezem,gondolom cserélik.(vagy nem??)
 4. dangab

  Adatforgalom dupla

  Tárgytalan, megjött az SMS, kiemelt ügyfélként megemelték az adatkeretet a duplájára. ?
 5. Magenta 1, (korlátlan beszéd +2 Gb net) amit 2017,11.11.én módosítottam, jogosult leszek a napokban bejelentett adatforgalom duplázásra? Köszönöm.
 6. dangab

  Magenta 1

  Ezt nézegettem én is,de úgy látom csak új előfizetéssel gondolják. Nekem már bent van a mobil is,de mégsem engedi a bővítést. Újként lehet vezetékes nélkül is,de az drágább variáció.
 7. dangab

  Magenta 1

  Nézegetem,az új csomagokat,de 1 kicsit láma lettem. Adott Magenta 1 fullon minden+Next S Atsk mobil egy számlára összevonva. Szeretnék Mobil L + 4 GB adat csomagot,a többi minden marad,akárhol ütöm be mindenhol 7500 forintot akar a mobilért kicsalni tőlem,pedig szerintem nem ennyinek kell(ene) lennie.(csak az 1500 forintot veszi le a 25 %-ot nem) Valaki ki tudta ezt már 100 %-san számolni? Ha igen megosztja velem? Másik kérdés,anno ,amikor Magentás lettem nem kértem készüléket,utólag van még lehetőség kihozni egy telefont pl a mostani listából? Tankjú!
 8. dangab

  Magenta 1

  Olvastam,csak azon háborgok, hogy most az új csomagok megjelenésekor kell karbantartani??
 9. dangab

  Magenta 1

  Köszi, persze, hogy nem működik a Telekom oldala, miért is működne ilyenkor!!??
 10. dangab

  Magenta 1

  Változtak a csomagok? Next atk magenta 1ben van jelenleg, megéri átnyálazni az újakat ? Egyáltalán lehetséges a váltás vagy csak új előfizura szólnak?
 11. dangab

  Magenta 1

  Ma voltam Szegeden a Telekom üzletben és ott sajnos azt a tájékoztatást kaptam,hogy az 50000 forint levonás csak új előfizetésnél van,ha átváltom a meglevőmet (mozaik XS) egy Next S-re akkor nem él,csak 59000 forintért hozhatom el a P8 Lite telefont. Végső soron felmondhatnám és váltanák új előfizetést,de sajnos akkor elvesztem a Westel óta meglévő telefonszámom.(nem szeretném) Mi ebben az üzletpolitika ,azt nem tudom,mert ezzel a variációval egy darabbal sem lesz több előfizetőjük.
 12. dangab

  Magenta 1

  "egy P8Lite okosórával Move M ATK, vagy Next S ATK-val egy összegben 9800Ft. " Szia,ez a variáció ,hogy jön ki? A Telekom oldalán nem találom,csak Next M ATK val van 0 forintért. Köszi.
 13. dangab

  Magenta 1

  Alakul a Magenta,ma hívott fel egy jóember,végül 15180.- -ban állapodtunk meg. Egy kérdés: a moziklub ugye benne van az XXL netben,azon belül kell még fizetni a megnézett filmekért vagy az 1500.--ban minden benne van?Köszi.
 14. dangab

  Magenta 1

  Köszi a gyors választ.
 15. dangab

  Magenta 1

  Üdv! Jelenleg családi IPTV+netmánia L+alap telefonom van 2015 .novemberben aláírt két évvel+ egy szabad Mozaik XS mobillal. Magentázni szeretnék családival+hoppá plusszal+netmánia xxl variációval + next s aranytárskártyával. Mennyi lenne ez kb nekem havi szinten? Felmondhatom a meglevő mobilszerződésem és az otthoni csomagomra lehet a Next s mobilt társkártyázni? Köszi.
×
×
 • Új...