Claus23

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Claus23 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. e-mail

  Sziasztok! Most jöttem át a telekomhoz, de van *****-s email címem még amit az Outlook-on használnék, viszont a telekom-os internettel mindezt. Persze, hogy nem működik. Hogy tudnék ***** email címről/outlookról küldeni levelet telekomos internetről? Remélem nem volt zavaros a fogalmazásom.
 2. Sziasztok! Ma megrendeltem a Telekom 120as netét, 130as tv-jét, és egy alap vezetékes telefont. Egy set top boxot kértem de mint kiderült az analóg adás már nincs a Telekomnál és van még 2 tv-m amire kellene még adás. Erre a plusz 2 tvre nekem nem kellene a 130as csatorna, elég lenne az az alap 20 vágy mennyi ami szokott lenni digitálisan. Ahhoz is kell nekem set top box vagy ha fogja a digitálisat a tv akkor nem kell? Remélem érthetően irtam le. Köszi.
 3. @Roli82! A baj az, hogy itt azt látom, hogy valami 9 ezer forint felettiek az árak, máshol azt olvasom, hogy a sat tv-t már nem lehet igénybe venni, mert megszűnik. Hogy vannak ezek a dolgok? Itt Lacházán csak holnap lesz ügyfélfogadás. Megpróbálok holnap mindent tisztán látni. Majd holnap irok, hogy mire jutottam.
 4. Sziasztok! Már jó ideje szemezgetek a Magentás csomaggal, meg a telekommal. Alapból otthoni csomagot szeretnék, mert a mostani szolgáltatóm (az U-val kezdődő ) nagyon rossz minőséget ad nekünk. Ahogy számoltam nekem az 50 megás net, és az alap vezetékes teló elég lenne, plusz itt Kiskunlacházán a telekom csak a 120-as és a nagyon alap tv csomagot tudja adni, szóval a 120-as lenne nekünk megfelelő. Meghát ez az első 3 hónap 0 forintért rész is nagyon tetszik nekem. Van ez a mobilszám átvitel is ami nagyon érdekel. Ha mondjuk holnap megrendelem az otthoni csomagot, és pár nap múlva átvinném a számomat egy Next S dijcsomagra, akkor járna az 5310 forint helyetti 4310-es havidíj a next s csomagra? Vagy túl bonyolult volt amit irtam? Köszönöm a segitséget!