Keresés a Közösségben

Találatok mutatása ezekhez a címkékhez: '3890'

4 találat

  1. Sziasztok! Adott egy Sagemcom 3890 V3-as router-modem kombó, aminek a külső elérését nem sikerül rendesen beállítani. A hálózatra van téve egy biztonságtechnikai rögzítő, aminek az elérése instabil. Ha különböző műveleteket akarok végrehajtani, akkor a kapcsolat azonnal megszakad. Belső hálózaton is akadozik, nem csak kivülről. Mintha valami tűzfal szerű dolog megfogná. Az eszköz HTTP porton (80 és 8080) keresztül elérhető felületét sem érem el rendesen. Port forward be van állítva, DMZ-ben is próbáltam, tűzfal ki lett kapcsolva, egyszerüen nem jó. Nem igaz, hogy a T csak ilyen ócska routereket tud beszerezni! Vagy elérhetetlenek vagy nem tudnak DynDNS kezelést, stb. Nem csak a "szőke" felhasználókra kéne gondolni, akik Instagrammozásra meg Facebookozásra használják az eszközeiket! Az ügyfélszolgálat természetesen tojik a problémára! Valakinek van ötlete, tapasztalata?
  2. Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Egy kis üzletben dolgozom mint rendszergazda. Nemrég lett frissítve a szerződésünk, amivel újítottunk giga netre. Kaptunk új routert - Sagemcom 3890 - minden pikk-pakk betöltött, egy dolgot kivéve. Belső hálózaton van egy NAS. Azon egy olyan megosztott mappa, amire a külső webhostunkról x időnként lefrissülnek a digitális tartalmak. Amióta megtörtént a modem csere, a rendszer nem szinkronizál. Korábbi beállításokat néztem az előző D-Link routeren, belőttem a port forwardot, de semmi. Rakok be képet az aktuális beállításokról. Telefonáltam már a Telekomos kollégákkal is, akik ehhez a routerhez kapcsolódó beállítást megnyitottak - örülnék ha nem lenne zokni a memóriám, és le tudnám írni, hogy mi is volt ez pontosan - de azóta sincs semmi változás. Kezdek kifogyni az ötletekből, hogy mi lehet a gond. A Sagem-ből fut át egy kábel az Asus routerünkbe (RT-AC51U, tudom, ez nem kezeli az ezres netet) - majd innen megy tovább a szervergépbe ami szétdobálja minden hálózati eszközbe (és a NASba). 192.168.0.1 a Sagem IP, .11 az Asus router 10.0.218.16 a Nas a belső hálózaton Olvasgatva a fórumokat a jelenlegi beállítás a Sagem-nél annyit változott hogy a "Külső hoszt" mezőben egy csillag szerepel. (érdemi változás szintúgy semmi) Köszi előre is a segítséget! u.i.: ha szükséges tudok Asus logot is mutatni, Sagem logtól megőrülök, annyira logikátlanul van megoldva -.-
  3. Üdv! Mielőtt... már sok fórumon olvasgattam, de egyszerűen nem lesz nyitott a port.... Amit csináltam eddig: Sagemen: Port továbbításban névadás, TCP-UDP, külső host üres, belső host a gépem IP-je (192.168.1.242), külső és belső port 6881 és Alkalmaz TPLink routeremen: DHCP részben Adress reservationben megadtam a 192.168.1.242 címet és megnéztem, hogy az UPNP pipa-e, igen Linux alatt a qBittorentet betettem a tűzfalba, ott piros minden sor és ott volt a 6881-es port, azért azt állítottam be... (korábban win alol is néztem, de nem volt nyitott a port) Mindezek után se nyitott a port. Mit rontottam el vagy mit kéne még beállítanom? A 1414-el beszéltem, azt mondták, hogy nincs NAT-olva z IP-m... Tud valaki segíteni?
  4. Sziasztok, a napokban kötöttek be hozzám kábelnetet, egy Sagemcom F@st 3890V3 modemmel, azóta az alábbi problémám jelentkezett: Van egy Hikvision DS-7616NI-K2/16P kamera rendszerem, ami eddig tökéletesen ment a régi Linksys routeremmel, viszont a Sagemcom-al nem működik megfelelően, kb. a fél hétvégém ráment a dologra, és nem sikerült megoldani. A kamera rögzítőjének fix IP címe van, abból a tartományból, amit nem oszt ki a Sagemcom, plusz MAC alapján is hozzá van rendelve az IP. A rögzítő LAN portja rá van kötve a Sagemcom LAN portjára. Upnp-vel be van állítva a port nyitás is, tök jól is el is érem a rendszert, egyéb hálózatból, telefon, stb... A problémám ott kezdődik mikor a helyi hálózatóból IP cím alapján szeretném elérni a rendszert, akár élőkép, visszakeresés, vagy konfigurálás miatt, itt már nem találom meg, ping-re se válaszol. hiába vagyok vele ugyan azon a belső hálózaton. Logjába nem találok olyan részt ami letiltaná, a tűzfalát kikapcsoltam teszt képen, akkor sem értem el. Viszont ha beteszem a Sagemcom, és a rögzítő közép a Linksys router-em, akkor elérem belső hálózaton helyi IP cím alapján is a rögzítőt. A Sagemcom-on belül van egy ping opció, ott próbálom pingelni a rögzítőt, 3 féle ping lehetőség van: - IP_DATA: itt nincs válasz, 100% veszteség - IP_BR_LAN: itt válaszol, 0% veszteség - IP_LTE: itt nincs válasz, 100% veszteség