Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Kilépés gmail-ből Alcatel tableten


Törölt_tag6849

Kérdés

13 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Én sem vagyok Android szakértő, csak követni szoktam Androidos fórumokat, olvastam egy két cikket  az Android memória kezeléséről, és arról, hogy hogyan is kell ésszerűen használni a task killer appokat, vagy a beépített alkalmazás kilövést. A legtöbb esetben jobb az Androidra bízni a memória kezelést mint az userre. Az értesítésre külön folyamat működik a rendszerben, ezért az app kilövéses módszerrel egy jól megírt alkalmazás esetében nem lőjük ki azt is.

Igen, sajnos nem volt pontos a probléma körül írás, így csak ebből lehet kiindulni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Úgy értettem hogy azzal "elhagyhatjuk" az alkalmazást, de "kilőni" csak abban az esetben célszerű, ha nem megfelelően működik. Amúgy erre az esetben alkalmazható, a Beállítások menüben az alkalmazás beállításokban kikeresni az adott alkalmazást, majd a "Kényszerített leállítás" lehetőséget választani.

Szóval Android esetén használjuk inkább az alkalmazás elhagyásához inkább a Home vagy a vissza gombot, az alkalmazás választót is inkább csak választásra használjuk ne kilövésre.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Nem vagyok Android szakértő, a saját telefonom és tabletem alapján írtam. A telefonon így "kilőve" kiírja hogy mennyi memória szabadult fel, viszont ha jön egy email a Gmail-re, akkor azt jelzi, és rábökve megnyílik az alkalmazás is. Valószínűleg újratöltődik. Mondjuk pont a Gmail-t nem is szoktam bezárni, inkább az FB-t vagy a Chrome-ot, ha valamelyik családtag nézegeti, aztán úgy hagyja.

Igazából nem tudjuk hogy pontosan mi a probléma nála.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hányas verziójú Android? Nekem ilyet nem szokott írni, lehet hogy ezt újabb verziókban vezették be, nekem még a jó "öreg" kitkat verzió van.

Én használom a FB alkalmazást, sőt a csoport és a Page Mager alkalmazásokat is, az aksim 64%-on van hajnali 5 óra óta.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Ezt tulajdonképpen nem tudom, én semmit sem állítottam rajta. Eddig még minden alkalmazás jelezte ha frissítés van, de automatikusan szerintem semmi sem frissül, csak ha engedélyezem. Igazából azt hiszem nem is találtam meg, hol lehet ezt be- vagy kikapcsolni, valószínűleg alapból nincs engedélyezve az automatikus frissítés.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

A Play alkalmazás beállításainál lehet ezt megadni. Csak azért kérdeztem meg mert sokak úgy gondolják, az a probléma, hogy nem frissítik az FB alkalmazást, vagy ha friisítik is, de ki van kapcsolva az automatikus frissítés, akkor az FB app alternatív frissítési csatornák után kezd kutakodni, ez jobban meríti az aksit, mint ha engedélyezve lenne a Playen.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...