Törölt_tag6849 Posztolva ekkor: 2016. október 13. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. október 13. Az lenne a kérdésem van egy alcatel onetouch pixi tabletem de nem tudom,hogy kell ki lépnia gmailböl segítséget kérek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 OldMike Posztolva: 2016. október 14. Megosztás Posztolva: 2016. október 14. Legtöbb esetben a Home gombbal visszatérsz a főképernyőre, ugyanakkor maga az alkalmazás nem záródik be (csak nem látszik). Be lehet zárni az alkalmazásváltó gomb használatával. Az felhozza a legutóbbi appokat, rábökve valamelyikre általában felad egy lehetőséget a bezárásra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2016. október 14. Megosztás Posztolva: 2016. október 14. Én sem vagyok Android szakértő, csak követni szoktam Androidos fórumokat, olvastam egy két cikket az Android memória kezeléséről, és arról, hogy hogyan is kell ésszerűen használni a task killer appokat, vagy a beépített alkalmazás kilövést. A legtöbb esetben jobb az Androidra bízni a memória kezelést mint az userre. Az értesítésre külön folyamat működik a rendszerben, ezért az app kilövéses módszerrel egy jól megírt alkalmazás esetében nem lőjük ki azt is. Igen, sajnos nem volt pontos a probléma körül írás, így csak ebből lehet kiindulni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. október 13. Megosztás Posztolva: 2016. október 13. Home gomb megnyomása esetleg? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. október 14. Megosztás Posztolva: 2016. október 14. Úgy értettem hogy azzal "elhagyhatjuk" az alkalmazást, de "kilőni" csak abban az esetben célszerű, ha nem megfelelően működik. Amúgy erre az esetben alkalmazható, a Beállítások menüben az alkalmazás beállításokban kikeresni az adott alkalmazást, majd a "Kényszerített leállítás" lehetőséget választani. Szóval Android esetén használjuk inkább az alkalmazás elhagyásához inkább a Home vagy a vissza gombot, az alkalmazás választót is inkább csak választásra használjuk ne kilövésre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2016. október 14. Megosztás Posztolva: 2016. október 14. Nem vagyok Android szakértő, a saját telefonom és tabletem alapján írtam. A telefonon így "kilőve" kiírja hogy mennyi memória szabadult fel, viszont ha jön egy email a Gmail-re, akkor azt jelzi, és rábökve megnyílik az alkalmazás is. Valószínűleg újratöltődik. Mondjuk pont a Gmail-t nem is szoktam bezárni, inkább az FB-t vagy a Chrome-ot, ha valamelyik családtag nézegeti, aztán úgy hagyja. Igazából nem tudjuk hogy pontosan mi a probléma nála. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2016. október 14. Megosztás Posztolva: 2016. október 14. Tulajdonképpen közös nevezőn vagyunk. Egyébként az otthagyott FB miatt meg sikítozik a telefon (Android) hogy nagy fogyasztású alkalmazás fut. Persze azt nem tudom hogy a nagy fogyasztás az akkumulátorra értendő vagy a memóriára, esetleg mindkettőre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. október 14. Megosztás Posztolva: 2016. október 14. (szerkesztve) Hányas verziójú Android? Nekem ilyet nem szokott írni, lehet hogy ezt újabb verziókban vezették be, nekem még a jó "öreg" kitkat verzió van. Én használom a FB alkalmazást, sőt a csoport és a Page Mager alkalmazásokat is, az aksim 64%-on van hajnali 5 óra óta. Szerkesztve ekkor: 2016. október 14. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2016. október 14. Megosztás Posztolva: 2016. október 14. Huawei P9 Lite, Marshmallow (6.0), EMUI 4.1.1 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. október 14. Megosztás Posztolva: 2016. október 14. (szerkesztve) Az majdnem a legújabb ha jól tudom. Nincs kikapcsolva a Facebook app automatikus frissítése, vagy globálisan az automatikus frissítés? Szerkesztve ekkor: 2016. október 14. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2016. október 14. Megosztás Posztolva: 2016. október 14. Ezt tulajdonképpen nem tudom, én semmit sem állítottam rajta. Eddig még minden alkalmazás jelezte ha frissítés van, de automatikusan szerintem semmi sem frissül, csak ha engedélyezem. Igazából azt hiszem nem is találtam meg, hol lehet ezt be- vagy kikapcsolni, valószínűleg alapból nincs engedélyezve az automatikus frissítés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. október 14. Megosztás Posztolva: 2016. október 14. A Play alkalmazás beállításainál lehet ezt megadni. Csak azért kérdeztem meg mert sokak úgy gondolják, az a probléma, hogy nem frissítik az FB alkalmazást, vagy ha friisítik is, de ki van kapcsolva az automatikus frissítés, akkor az FB app alternatív frissítési csatornák után kezd kutakodni, ez jobban meríti az aksit, mint ha engedélyezve lenne a Playen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2016. október 15. Megosztás Posztolva: 2016. október 15. Megnéztem a Play Áruháznál, minden alkalmazásnál be van kapcsolva az Auto frissítés, meg az is hogy jelezzen ha az alkalmazás automatikusan frissült. Eddig a hozzájárulásom nélkül még semmi sem frissült magától. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. október 15. Megosztás Posztolva: 2016. október 15. Értem, akkor nem tudom miért eszik sok aksit a Facebookod, majd ha lesz hatos androidos telóm, akkor kíváncsi leszek a viselkedésére. 4.4 alatt sok gond nincs vele, csak néha "megakad" de ez minden masszívabb applikációnál előfordul, mert nem mai darab a tabletem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6849
Az lenne a kérdésem van egy alcatel onetouch pixi tabletem de nem tudom,hogy kell ki lépnia gmailböl segítséget kérek.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
13 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.